2777
2789
کالری شمار استفاده کردم ولی ادامه ندادم میدونم چجوریه پس رژیمشون چیه؟وقتی خودت بخوای کالری شمار حسا ...

تا حالا رژیم گرفتین؟

چقدر اضافه وزن دارین؟

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
تا حالا رژیم گرفتین؟ چقدر اضافه وزن دارین؟

اره قبلا حدودا دو سال پیش دوماه 7 کیلو کم کردم ولی به خودم اسیب زدم 

16 کیلو حدودا 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره قبلا حدودا دو سال پیش دوماه 7 کیلو کم کردم ولی به خودم اسیب زدم  16 کیلو حدودا

منم خیلی تا حالا رژیم گرفتم و ول کردم یا به قول شما بدنم آسیب دیده الآن دیگه از یه وزنی پائین تر نمیام😔😔

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
منم خیلی تا حالا رژیم گرفتم و ول کردم یا به قول شما بدنم آسیب دیده الآن دیگه از یه وزنی پائین تر نمی ...

متاسفانه اضافه وزن راحته ولی پایین اوردنش ...

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
متاسفانه اضافه وزن راحته ولی پایین اوردنش ...

من قبل بارداری فقط دو کیلو تا وزن ایده آل فاصله داشتم ولی الآن اووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو😅😅😅