2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از خودشون نگرفتم ولی خب با سرچ ، دیدم نمونه رژیمشو عزیزم. بنظرم مهم اینه اراده کنیم و از همه چی بخ ...

میخوام حتمن با برنامه باشه دست خودم باشه ممکنه به نتیجه دلخواه نرسم 

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
میخوام بدونم چجوریه  بیماری های ادمو در نظر میگیره یا نه همینجوری یه رژیم میده

سلام عزیزم

بله بیماری رو در نظر میگیرند و هفته ای یکبار رابط بهتون زنگ میزنن و گزارش میگیره

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
شما گرفتی؟

بذار کامل واست توضیح بدم:

ببین بهت رژیم میده بر مبنای کالری شماری

اول باید برنامه ی زیره رو نصب کنی بعد اگر مثلاً ناهار امروزت چلو گوشت باشه و بخوای به جای اون کوکو بخوری باید چلو گوشت رو توی برنامه وارد کنی کالریش رو بستگی و به همون میزان کالری کوکو بخوری

صد البته که ورزش هم باید کنارش داشته باشی

❤️⁩⁦❤️⁩ مهربان باشیم ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦                                   به هدفم میرسم نه فوراً ولی حتماً
 بذار کامل واست توضیح بدم: ببین بهت رژیم میده بر مبنای کالری شماری اول باید برنامه ی زیره رو ...

کالری شمار استفاده کردم ولی ادامه ندادم میدونم چجوریه

پس رژیمشون چیه؟وقتی خودت بخوای کالری شمار حساب کنی؟

خدایا 🤲من راسبب شکستن هیچ دلی قرار مده
کالری شمار استفاده کردم ولی ادامه ندادم میدونم چجوریه پس رژیمشون چیه؟وقتی خودت بخوای کالری شمار حسا ...

نه رژیم میده بهت واسه جایگزین کالری شمار استفاده میشه