2777
2789
عنوان

بارداریم شده سوژه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 17 پست
من اوایل بارداری کرونا داشتم.کرونا باعث میشه تکرر ادرار زیاد بشه من یکی از دلایلی که به نظرم هماتوم ...

منم تصادف كردم هماتومم خيلي بزرگ بود و دكترم داشت اماده ام ميكرد براي سقط

نميدونم

منم نميدونستم باردارم و كرونا گرفتم، قبلشم بخاطر عفونت ادراري دارو مصرف ميكردم، با اون لباس فضاييا هم تو icu كار ميكردم، شب تا صبح عرق بود ك ميريختم

خدا بهم رحم كرده😔😔😔😔

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
منم تصادف كردم هماتومم خيلي بزرگ بود و دكترم داشت اماده ام ميكرد براي سقط نميدونم منم نميدونستم با ...

خدا رو شکر که بچه تون سالمه.منم شاغلم فعلا که ده روز ده روز مرخصی میگیرم 

خدا بخاد نگه میداره.هرچی قسمته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر که بچه تون سالمه.منم شاغلم فعلا که ده روز ده روز مرخصی میگیرم  خدا بخاد نگه میداره. ...

جالب اینجاس منم داروی عفونت اداری مصرف میکردم داشتم میخوندم استفاده از دارو در اوایل بارداری از عوامل ایجاد هماتوم هست