2777
2789
عنوان

بارداریم شده سوژه

612 بازدید | 17 پست

اول حاملگی بدون اینکه بفهمم باردارم کرونا گرفتم .بعدش که متوجه شدم حامله م .رفتم سونوگرافی گفت هماتوم داری .الان این هماتوم شده دردسر ،یه ماهه که خوابیدم .چند روز بود لک بینی داشتم با اینکه آمپول میزدم و شیاف استفاده میکردم دیروز دوباره رفتم سونو هماتوم سرجاش بود .شد آمپول هر روز دوتا و شیافم که واقعا برام عذاب آوره شب و صبح.اونایی که هماتوم داشتن راهنمایی کنن من چیکار کنم.؟کی دفع میشه؟؟آیا برا نی نی شون دردسر ساز شده؟؟

ببین من یکی از راحترین بارداری ها رو داشتم، ولی با این حال بارداری همین همش استرس همش نگرانی، ریلکس باش فقط ،البته لکه بینی داشتم یه هفته، بعد الکی ریسک زدن فرستادن آمینو، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه استراحت کنی ایشاله جذب میشه به سلامتی بچت به دنیا بیاد ایشاله . یبوست نداری ؟ زور نمیزنی ؟ یا ته ...

چرا یبوست پیدا کردم که دائم دارم کاهو با روغن زیتون میخورم و برگه زرد آلوی خیس شده.حالت تهوع هم دارم که براش دارو مصرف میکنم .ولی گاهی پیش میاد که به شکمم فشار میاد 

چرا یبوست پیدا کردم که دائم دارم کاهو با روغن زیتون میخورم و برگه زرد آلوی خیس شده.حالت تهوع هم دارم ...

سعی کن آب زیاد بخوری .اصلا تو دستشویی زیاد نشین .فرنگی برو فقط . ایشاله جذب میشه بهش فک نکن استراحت کن

گلم منم هماتوم داشتم

علاوه بر امپول و شياف

روزي ٣تا قاشق اب پاچه

٣تا قاشق ژله

ي دونه كاكائو تلخ٥٢٪؜

و ي قاشق نشاسته تو اب حل ميكردم ميخوردم

خيليم هماتومم بزرگ بود

٣برابر جنين بود و ٥٠٪؜ جفت رو بلند كرده بود

ولي سر ٢هفته فقط ي مويرگ ٤ميلي متري ازش باقي موند

توام اينكارو بكن ان شالله جذب ميشه🌹

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩
خونريزي پشت جفت رو ميگن هماتوم بارداري

من اوایل بارداری کرونا داشتم.کرونا باعث میشه تکرر ادرار زیاد بشه من یکی از دلایلی که به نظرم هماتوم برام ایجاد شد از دست دادن آب بدنم تو اون ایام بود