2777
2789
خانما لطفا کمکم کنید چی بگم که باسیاست باشم

اسی من بودم با سیاست بودم رک و راست نمیگفتم ..البته تو مورد شما چون طرفت حاضره ک بیاد رو دررو کنه میتونی رک بگی ک بعدش خووهرشوهرت اگه بکه من نگفتم تو اون شخصو بیاری ..توچون شاهد داری میتونی رک بگی ..اما بنظرم‌با سیاست بهتره ..چون اونجوری خیلی قشنگ اول منکرمیشه بعدها چون دستش رو شده باز ی ضربه بهت میزنه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما لطفا کمکم کنید چی بگم که باسیاست باشم

اگه میخوای سیاست داشته باشی برو بهش بگو من شنیدم همچین حرفی زدی یه ماچشم بکن بعدم بگو من مطمئنم که تو همچین حرفی نزدی اینجوری شاید خجالت بکشه دیگه پشت سرت حرف نزنه

اسی برو تیکه بنداز بگو شنیدم بعضیا حرفای گنده تر از دهنشون میزنن ..بعد ی جوری بگو ک ادمشم هست بخوام رو دررو کنم ...

اسی ولی ی خانمه بود قشن‌گ میرفت ب طرف میگفتی ابجی تو فلان حرفو زدی فلانی میگه ..اونام کپ می کردن .

اگ براش مهم نیست و حاضره رو در رو کنی برو ب خواهر شوهرت رک بگو فلانی اینو گفته ببین چی میگه 

میدونی بعضیا حسودی زندگی دیگرانو میکنن 

یا شاید اون طرف از خواهرشوهرت بدش میاد  داره دوبهم زنی میکنه یا اینکه شاید خواهرسوهرت یه چی گفته باشه ولی اون با یه لحن دیگ و یکمم پیازداغشو زیاد میکنه به تو میگه

آخه  از خدا بیخبرن میدونم که قسم دروغ هم میخورن وانکار میکنن

پس بزار بگه اون ب تو بگه گدا تو که گدا نمیشی اصلا چ خوب ک انقدر لجشو دراوردی ک اینارو میگ پشتت ب اون طرفیم ک این حرفارو میزنه بهت بگو موش ندوون تو زندگیم و ارامشمو نگیر بزار هر کی هر چی میخواد بگه 

من جای شما بودم رودررو میکردم و میگفتم دفعه اخرت باشه گنده تر از دهنت حرف میزنی وگرنه ودرباره خانواده من اطهارنطر میکنی حدخودتو بدون وگرنه بد میبینی

خداجون شکرت بخاطر شوهر خوب و بچه قشنگی ک بهم هدیه دادی...بوس