ماکو مدیر عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 384 عنوان خوبی بخواهرشوهر وجوابش | مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 48 پست بچه ها دیروز ازیکی شنیدم خواهرشوهرم رفته پشت سر من وخانواده من بد گفته اگه هستین ادامشوبگم 1399/09/19 | 05:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانگل عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 1795 نه ولی به زنداییم گفته ببین به نظرم همسرت خیلی هواتو داره اون بنده خدا دچار حسادته و احتمالا حرفهایی که زده نشانه حقارت خودشه مهم همسرته که برات احترام قائله پدر و مادر عزیزم دلتنگ روی ماهتون هستم😭😭
bahar1177 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 22108 گفتم دیگه گفته این تو خونه ی پدرش هیچچی ندیده ونخورده.اخه من یه خاصیتی دارم وقتی چیزی رو به تعارف می ... 😒😒😒😒بگو باشه تو خوبی ..برو اون طرفم ببرش رو ددررو کن دیگه گوه اضافه نخوره ..ادم نخورده نیست ک ..اسی یا رودررو کن یا تیکه سنگین بنداز ..چ غلطا.. بگو قبلش بعضیا نبودن من مرده بودم از گشنگی مگه
مرمرمامان۱۳۶۷ عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 1462 اگه اون طرف حاضره بیاد یه روز دعوتش کن خونتون اون نفر رو هم بگو بیاد ولی به خواهرشوهرت نگو ...روبرو که شدن رو کن قضیه رو بدون دعوا بگو درسته یا نه میتونم مادر خوبی باشم
bahar1177 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 22108 آخه از خدا بیخبرن میدونم که قسم دروغ هم میخورن وانکار میکنن خوب پس چیزی نگو ..میگن خبرچین ک هیزم بیار معرکه هستش حالا بیتش یادم نی ..اونو بگو برات خبر نیاره اگرم اورد نشنیده بگیر ..ب خووارشوهرت فقط تیکه بنداز ...ببین اسی مادرشوهر منم پشت سرهمه حرف میزنه هرجوری ک دلش بخواد ..جاریم میاد تیکه میندازه مادرشوهرم میفهمه ک جاریم ب گوشش رسیده باور کن حساب میبره ..البته بازم حرف میزنه ها اما خیلی کمتر .خواهرشوهرت لازمه ک بفهمه تو فهمیدی فقط حالیش کن بقیشم بیخیال