2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چن وقت گذشته ؟ینی الان هنوزم سرلجه 

8سال گذشته و شوهرم دیگه اون ادم سابق نشده

بخدا چنان قربون صدقم میرفت که انگار اسمون پاره شده بود فقط من افتاده بودم ولی الان به هبچ وجه اونطوری نیس گاهی بداخلاقه و اصلا تحویلم نمیگیره

هرکس به طریقی دل مامیشکند،بیگانه جدادوست جدامیشکند😔😔😔
خب خداروشکر خب متوجه نشدم‌چراگفتی دیگه مث قبلنانیس توکه میگی خیلی بهترشده نسبت به قبلنا

نه دعواها و گیر دادنامون بهتر شده ولی اخلاق شوهرم مثل سابق نشده قبلا شدیدا دوسم داشت ولی از زمانی ک قصد طلاق کرد تا الان ک 6سال گذشته اخلاقش خوب خوب نیس باهام

8سال گذشته و شوهرم دیگه اون ادم سابق نشده بخدا چنان قربون صدقم میرفت که انگار اسمون پاره شده بود فق ...

ان شالله بهترمیشه 

خودت هیچ تلاشی کردی ؟واسه بدست آوردن دلش 

چون مرداروبایدخرکرد

من ازوقتی برگشتم خونم بجرمواقعی که قهره ورولجه سعی میکنم بانازوعشوه باهاش حرف بزنم..قبلناوالا اصغرسگ سیبیلی بودم واس خودم🤣🤣

ایشالا خدا دلشو نسبت بهت نرم کنه مثه همون روزا قربون صدقه بچه ها میره?

ممنون عزیزم

اره یکسره قربون صدقه دخترمون میره براش هدیه میخره روز دختر واسش گل میخره ولی برا من اصلا هیچی نمیگیره

قبلنا روز زن برام کادو میگرفت گل میخرید ولی الان هیییچی

ممنون عزیزم اره یکسره قربون صدقه دخترمون میره براش هدیه میخره روز دختر واسش گل میخره ولی برا من اصل ...

چراخودت سعی نمیکنی بالحن خوبی بهش بگی اینو

هرجورکه خودت میدونی قلقشو

ان شالله بهترمیشه  خودت هیچ تلاشی کردی ؟واسه بدست آوردن دلش  چون مرداروبایدخرکرد من ازو ...

ان شاالله ممنون عزیزم

اره منم خداییش قبلا اخلاقم گند بود ولی الان سعی میکنم کمتر سگ اخلاقی کنم و بیشتر باهاش نرم و ملایم باشم

سیاستم زیر صفره

ممنون عزیزم اره یکسره قربون صدقه دخترمون میره براش هدیه میخره روز دختر واسش گل میخره ولی برا من اصل ...

چه خوب

شما خودت باتجربه ای بنظرم واکنش نشون نده

بجاش شما بهش هدیه بده براش نامه بنویس بهش بفهمون ک همه زندگیشی 

چه خوب شما خودت باتجربه ای بنظرم واکنش نشون نده بجاش شما بهش هدیه بده براش نامه بنویس بهش بفهمون ک ...

آره نامه وپیامک گاهی وقتاجواب میده 

بازم به شخصیت طرف برمیگرده 

چه خوب شما خودت باتجربه ای بنظرم واکنش نشون نده بجاش شما بهش هدیه بده براش نامه بنویس بهش بفهمون ک ...

من چند بار روز مرد براش هدیه گرفتم ولی اون اصلا انگار نه انگار ولی صبوری میکنم به امید اینکه درست بشه

توام‌نگران نباش عزیزم

بنظرم یه تایمی رودرنظربگیر

نه سراغی ازش بگیر

نه کسیوواسطه کن بذارخودش بیادسراغت ودلش تنگ شه 

اون‌تایم تموم شدحالاخواستی اقدام کن به هرکاری