2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرچ کن اینجا من زیاد دیدم تاپیک زدند تعریف کردند  یا موضوع تاپیکشون بیماری خاصی بوده توصیه کردند  به نظر من خیلی خوبه ولی طبق ادعای خودشون درمانگر همه بیماریها نیست برای بعضی بیماریها خوب جواب داده   چون بالاخره همه احادیث کاملا معتبر نیستند جعلی هم داره

ی دارویی هم دارن به اسم داروی امام کاظم،برا سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن خیلی خوبه،اونو استفاد ...

برای سرماخوردگی خوبه اما کسایی که سرطان دارن یا بیماری های خاص اگه برن پیش این آدما جونشونو از دست میدن 

یکیش عمم یکیشم خواهرشوهر همسایمون

من اصلا قبولش ندارم میخواستم بگم اگه مشکل جدی دارین وقتتون و سر این چیزا نذارین برین دکتر جونتون با ...

مثلا دکتر خیلی نتیجه بخشه با اون داروهای پرعارضه شون؟هیچ بیماری رونمی تونند ریشه ای وقطعی درمان کنند حداقل اینا درمانهاشون طبیعیه وبی ضرر اگه خوب نکنه  عوارض هم نداره

مثلا دکتر خیلی نتیجه بخشه با اون داروهای پرعارضه شون؟هیچ بیماری رونمی تونند ریشه ای وقطعی درمان کنند ...

عزیزم من عمم و از دست دادم سر این موضوع در صورتی که با یه جراحی و چند جلسه شیمی درمانی خوب میشد

یه عمه ی دیگم سرطان پیشرفته داشت تو کل بدنش پخش شده بود دکترا جوابش کردن اما با جراحی و شیمی درمانی کاملا خوب شده

خواهر شوهر همسایمونم سرطان داشت رفت طب اسلامی بعد سه سال انقدر پیشرفته شد که فوت کرد در صورتی که اگه زودتر میرفت زنده میموند

طب سنتی تو بیماری های سرطان و جدی جواب نمیده و کشنده هست 

به شخصه نرفتم پیشش برا درمان،ولی از آشناها سرطان سینه و یوی هم ام اس داشتم،خیلی نتیجه گرفتن و رو به ...

آها  منم این ام اس رو خیلی شنیدم درمان کردند و  سرطان ریه همچنین  بیماریهایی که تو طب رایج اصلا درمان نداره