2777
2789
برای سرماخوردگی خوبه اما کسایی که سرطان دارن یا بیماری های خاص اگه برن پیش این آدما جونشونو از دست م ...

همین بیمارستان ها هم دارن جون مردم و میگیرن،،خودشون میگن دگزا برا کرونا مضر هست،به بهانه ی سرماخوردگی ی بسته کرونایی میدن دست مردم با بیمه میشه ی میلیون و سیصد که بعد چند ساعت از تزریق دگزا طرف فوت میشه،اگه با چشم خودم نمیدیدم داروهارو،باور نمیکردم،تو این دوهفته چهار نفر از آشناها جونشون و ازدست دادن به خاطر تزریق دگزا،،من چیزی رو که با چشم خودم دیدم و تجربه کردم،به استارتر گفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بیمارستان ها هم دارن جون مردم و میگیرن،،خودشون میگن دگزا برا کرونا مضر هست،به بهانه ی سرماخوردگ ...

خودشون گفتن دگزا خطرناکه نزنین

دکتر بی وجدان همه جا هست چه از نوع نوینش چه طب سنتیش

من از وقتی که عمم فوت کرد و بعد خواهر شوهر همسایمون فهمیدم طب سنتی برای یه سری بیماری ها جوابگو هست اما نه همشون

کسی که کرونای شدید داره واقعا جوابگو نیست 

شوهر عمه ی من با هفتاد و خورده ای سن سابقه ی سکته مغزی دیابت کرونا گرفت بستری شد دارو مصرف کرد الانم دو ماه میگذره خوبه

تازه اون خیلی دم نوش استفاده میکرد ولی پسرش و عروسش که کرونای خفیف داشتن با دم نوش های طب سنتی خوب شدن

فرق طب سنتی با نوین اینه عزیزم 

این جور آدما دقیقا متوجه منظورتون نشدم،منظور من شخص آقای تبریزیان هست،

آقای تبریزیان که هیچی از وقتی که معتبرترین کتاب پزشکی دنیا رو آتیش زد که دیگه حرفی واسه گفتن نذاشته

کلا طب سنتی و اسلامی رو گفتم 

عزیزم من عمم و از دست دادم سر این موضوع در صورتی که با یه جراحی و چند جلسه شیمی درمانی خوب میشد یه ...

اینطور فکر می کنی خیلی از سرطانی ها متاسفانه با وجود شیمی درمانی وجراحی وکلی رفت وآمدفوت می کنند  درصدناچیزی زنده می مونند اونهم تا آخر عمر باید تحت مراقبت باشند ودارو بخورند وبه شدت سیستم ایمنیشون ضعیف می شه من پدرشوهرم سرطان ریه داشت کلی هزینه شیمی درمانی وورفت وآمد واذیت و.......بیمارستان خصوصی هم بود بالاخره فوت شد حالا این مثال بود وگرنه خیلی دور وبر اینطور داشتیم

اینطور فکر می کنی خیلی از سرطانی ها متاسفانه با وجود شیمی درمانی وجراحی وکلی رفت وآمدفوت می کنند &nb ...

عزیزم سرطان به گریدش هست واسه همین بعضیا زنده نمیمونن البته که شیمی درمانی بدن و ضعیف میکنه و تا چند سال باید مراقب باشن اما همشون نیازی به مصرف دارو تا آخر عمر ندارن اکه زود تشخیص داده بشه کاملا درمان میشن 

دو تا از اقوام ما به جز عمم سرطان داشتن یکیش شوهر خالم یکیشم دختر خاله ی مادرم هر دو جراحی و شیمی درمانی کردن و حداقل ۱۰ سال میگذره هر دو سالم بدون مصرف کردن دارو فقط چکاپ سالیانه 

اون یکی عمم که سرطان پیشرفته داشت با شیمی درمانی خوب شد فقط فعلا باید تحت نظر باشه 

من مخالف طب سنتی نیستم اما حرفم اینه برای بیماری های جدی طب سنتی در کنار طب نوین خوبه به تنهایی جواب نمیده 

خودشون گفتن دگزا خطرناکه نزنین دکتر بی وجدان همه جا هست چه از نوع نوینش چه طب سنتیش من از وقتی که ...

دوست ندارم بحث کنم،من فقط تجربه امو گفتم به استارتر،بلاخره عمر آدم دست خداست،آقای تبریزیان هم وحی منزل نیست که،ولی اینکه با مبلغ کم نهایت تلاششو میکنن برا بیماراشون، این خیلی ارزشمنده،و خیلی نتیجه بخش بود ه برا کسایی که مراجعه کردند، همین نویسنده این کتاب هم کتاب ابوعلی سینا رو آتیش زدند قبلنا،،ولی در کل کار هر دو طرف خوشایند نبود،منم کاری به آتش و اینا ندارم،ولی طبشو قبول دارم،چون نتیجه اشو دیدم🤗

دوست ندارم بحث کنم،من فقط تجربه امو گفتم به استارتر،بلاخره عمر آدم دست خداست،آقای تبریزیان هم وحی من ...

بحثی نداریم که بکنیم هر کسی یه عقده ای داره 

انشالله همیشه نتیجه بخش باشه براتون دوست عزیز 😉

به همون اندازه که شما طرفدارشین من طبق تجربم مخالفشم ولی توهینم نمیکنم 

کتاب ابوعلی سینا هنوزم مرجع تمام کتابهای پزشکی دنیاس 

دوست ندارم بحث کنم،من فقط تجربه امو گفتم به استارتر،بلاخره عمر آدم دست خداست،آقای تبریزیان هم وحی من ...

دقیقا احسنت  بعضی فکر می کنند طب اسلامی مربوط به تبریزیانه که می گن شیاده وقبولش نداریم و...درحالیکه طب اسلامی احادیث طبی پیامبر وائمه ست که ایشون فقط جمع آوری کرده وکار بزرگی هم کرده  فقط متاسفانه افراطیه وبرخی دیدگاههاش باعث شده بعضی نسبتا بدبین بشن هرچند ما توی طب رایج هم متعصب وافراطی داریم   واینکه اونهمه افراد سرطانی با هزینه های میلیونی طب رایج فوت می کنند به چشم نمیاد شاید۹۰درصدشون   ولی اگه دوسه نفر با طب اسلامی یاسنتی درمان نشن خیلی بزرگش می کنند.

دقیقا احسنت  بعضی فکر می کنند طب اسلامی مربوط به تبریزیانه که می گن شیاده وقبولش ...

خب بلاخره هر کسی ی عیب و ایرادی داره،معصوم که نیست،شاید برا درصدی هم جواب نده درمان های ایشون که من تا حالا ندیدم، شاید باشن،آخه  وقتی هزینه های پایین درمان و نتیجه کار ایشون رو میبینیم،اون کلمه شیاد بی انصافی محضه،  

به شخصه نرفتم پیشش برا درمان،ولی از آشناها سرطان سینه و یوی هم ام اس داشتم،خیلی نتیجه گرفتن و رو به ...

میشه لطفاً کانالش رو بع بنده هم بدین

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗