2777
2789
عنوان

میگن حسابداری سخته😔چرا رفتی اسم نوشتی پیام نور😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 26 پست
سخت نیست که رشتم حسابداری نیست اما بهش اشنا هستم بیشتر مفهومه که حواست جمع باشه وگرنه محاسبات اصلا

عزیزم رشتم حسابداری سخت نیست ولی همش محاسباته حفظ کردنی داره ولی اکثرن ریاضی داره 

چون میترسم حتی قرارع همین روزا مشاور هم زنگ بزنم تاپیک میزنم ک ادما بیشتری ببینن بیان نظر بدن

من حسابداریم نه نترس زیاد سخت نیست از عهدش برمیاط ولی کجاش میرفتی آزاد اگه مشکل پولش نداشتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چقد سختع؟اونقدری سختع ک ادم نتونه خودخوان بره جلو؟ینی ب صورا خودخوان توش میمونع؟

پیام‌نور که غیرحضوری نیست...کل کتاب رو استاد تدریس میکنه..حتما کلاساش رو شرکت کن. حسابداری چندتا کتاب حسابداری وحسابرسی و....داره.که ربطی به ریاضی نداره.کتاب ریاضی هم چندتا دارن که هرکی نخونه میفته‌..چه ریاضی بوده چه انسانی‌‌..

پارسا پسرمامان😍

ببین سخت نیست خب ولی مطالب زیادی داره که باید یاد بگیری ریاضی هم در حد همون ریاضی دبیرستانه که ۲ ترم داری و تمام میشه ۲ ترم هم آمار داری 

بقیه چیزاش هم بیشتر حالت فرمول داره و باید جایگذاری کنی

یک چیزی که بهت توصیه میکنم اینه که تمام جلسات و کلاس ها رو شرکت کن و از همین اول درس رو جدی بگیر به حرف بقیه هم گوش نکن چون الان همه جا به حسابدار نیاز داره و به قول استادمون حسابدار بیکار نمیمونه

عزیزم رشتم حسابداری سخت نیست ولی همش محاسباته حفظ کردنی داره ولی اکثرن ریاضی داره

محاسباتش جمع و ضرب و تقسیم و منها هست 

چیز خاصی نیست 

مفهوم هست بیشتر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

محاسباتش جمع و ضرب و تقسیم و منها هست چیز خاصی نیست مفهوم هست بیشتر

اخه من 4 ساله دارم حسابداری میخونم همش دفتر روزنامه وترازنامس اصلا حفظ کردنی نیست بدهکار بستانکار ضرب ایما آمارش داره خودش نداره زیاد خودش همش دفتر روزنامه باید دقت توش داشته باشی 

جدی؟ کتابفروشع منو دو دل کرد مثلا با خوشحالی کتاب میخریدم میگفت چرا اینکارو کردی میگفت طبق تجربه چند ...

ببین من 4 ساله دانشجو ی حسابداریم رشته سختی نیست اصلا نری کلاسم مطالعه داشته باشی یا میگیری بعدشم کلاس میزارن حضوریم داره پیام نور ولی آنچنان بگی آسان نیست تا نمیدونم میگن منها و صرب وتقسیم داره نه این چیزا همه رشته ها دارن حسابداری همش دفتر روزنامه بدهکار بستانکار درآمد سرمایه باید اینارو خوب یاد بگیری دیگه بعدش آسون میشه برات رشته خیلی خوبی رفتی من دوستام دولتی بودن زشته های دیگه ارشد رفتن حسابداری پیام نورم دانشگاه خوبیه هیچ وقت رشتت عوض نکن مطمعنم پشیمون نمیشی

اخه من 4 ساله دارم حسابداری میخونم همش دفتر روزنامه وترازنامس اصلا حفظ کردنی نیست بدهکار بستانکار ضر ...

اره نمیگم که حفظی هست 

میگم مفهوم هست 

برای سند زدن هم نیاز به فهمیدن مفهوم داری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کی گفته سخته هر کی گفته حسودیش شده از اینکه رشته خوبی رفتی از ترم ۵ میتونی سر کار هم بری کلا کار برا ...

خودتو محدود به کلاس دانشگاه نکن تو یوتیوب اینستا تلگرام یا شاید تو اینترنت هم ویدیو آموزشی عالی هست