2777
2789
عنوان

ليمومى يا غفارى؟ مسئله اين است😐

429 بازدید | 36 پست

ميخوام رژيم بگيرم اما نميدونم از ليمومى بگيرم يا بهاره غفارى

اونايى كه تجربه داريد لطفا منو راهنمايى كنيد به نظرتون كدوم بهتره؟ 

كدوم آسون تره😬

ميان وعده هم دارن يا چى؟!

غفاري واسه من اصلا ب دردنخورد بعد يك هفته سردردشديدگرفتم

البته من يك سال ونيم پيش گرفتم

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جفتش تبلیغ الکیه

کی اینارو معروف کرد ؟ بلاگرا

چجوری؟ با دروغ

الکی میگن بیست کیلو کم کردیم در صورتی که دقت کنید هیچ تغییری هم نکردن 

تو کامنتشون هم نظرات منفی زیاده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
عزیزم من امروز روز بیست و یکم غفاری هستم خیلی برام خوب بوده یک سایز کم کردم و از هفتاد و شش شدم هفتا ...

خیلی سخته؟؟ حذف وعده داره؟

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 
عزیزم من امروز روز بیست و یکم غفاری هستم خیلی برام خوب بوده یک سایز کم کردم و از هفتاد و شش شدم هفتا ...

بله عزيزم ارادشو دارم فقط ليمومى بر اساس طبع و مزاج رژيم ميده ولى شنيدم مدام بايد هرچى ميخورى وزن كنى و اينا

غفارى انگار تنوع غذا بيشتره درسته؟ 

خیلی سخته؟؟ حذف وعده داره؟

ببین واسه صبحانه یه سری چیزا با انداره مشخص میگه بخور واسه ناهارو شام و میان وعده پنجاه مدل غذاست که میتونی طبق غذای سفرتون انتخاب کنی فقط با اندازه مشخص میل کنی حتی کیک و فست فود وچیپس

من لیمومی وراضی ام تو یه دوره یعنی ۲۱ روز ۳کیلو کم کردم خیلیم حجم غذاهام زیادبود وامروز دوره دوم روشروع کردم😃 روزی نیم‌کیلو میوه تو برنامه دارم شیرین کننده دارم برنج و وعده ازاد

خدایا شکرت شکرت شکرت