الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من امروز روز بیست و یکم غفاری هستم خیلی برام خوب بوده یک سایز کم کردم و از هفتاد و شش شدم هفتاد ویک اون یکیو نمیدونم چیه اگه ارادت قویه این غفاریو بگیر
عزیزم من امروز روز بیست و یکم غفاری هستم خیلی برام خوب بوده یک سایز کم کردم و از هفتاد و شش شدم هفتا ...
خیلی سخته؟؟ حذف وعده داره؟
دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
ببین واسه صبحانه یه سری چیزا با انداره مشخص میگه بخور واسه ناهارو شام و میان وعده پنجاه مدل غذاست که میتونی طبق غذای سفرتون انتخاب کنی فقط با اندازه مشخص میل کنی حتی کیک و فست فود وچیپس
من لیمومی وراضی ام تو یه دوره یعنی ۲۱ روز ۳کیلو کم کردم خیلیم حجم غذاهام زیادبود وامروز دوره دوم روشروع کردم😃 روزی نیمکیلو میوه تو برنامه دارم شیرین کننده دارم برنج و وعده ازاد