2777
2789

میخوام باهاتون درد و دل کنم من تو زندگیم نه خواهر برادر دارم نه رفیق فابریک میخواستم برم پیش روانشناس گفتم قبلش با شماها که اکثرا متاهل و با تجربه این صحبت کنم

راستش از تنهایی دلم میخواد که ازدواج کنم ولی از اونجایی که تو زندگیم هرچی خواستم برعکس شده و همیشه احساس شکست کردم احساس میکنم اینبارم همین اتفاق داره میوفته

امروز یه خواستگار داشتم که همه شرایطش اوکیه از نظر مالی متوسطه،نسبتا خوبه خونه و ماشین داره و کاردولتی داره و ظاهرشم معمولیه و وقتی باهاش صحبت کردم دیدم آدم ساده دل و اینگار ادم زن دوست و صاف و سادیه منتهی یه مشکل داره اونم اینکه قدش فقط در حد 2_3 سانت از من بلد تره. راستش من خودم ورزش کارم والیبال .بدنسازی... و حتی مربی ورزشم و همیشه از مردای قد بلند و استایل ورزشکاری خوشم میومده مخصوصا از وقتی که بدنسازی کار میکنم از مردای بدنساز خوشم خیلی میاد ولی این اقا قدش کوتاهه نمیدونم چیکار کنم. و اینکه خیلی ادم ساده ایه یعنی مطمئنم اصلا اهل دختربازی و این حرفا نیست. از وقتی اومده و خانوادم دیدنش همش میگن خیلی با اخلاق و خوبه اگه طرفت هیکل و قیافه خوب داشته باشه مطمئن باش صدتا چشمش روشه و بعدا دخترا تورش میکنن و از این حرفا...

بچه ها من خیلی ناراحتم میدونم تو این دوره زمونه واقعا پسر خوب کمه پسری که اهل دود و دم و دختربازی نباشه کمه و این ادم قشنگ معلوم بود که اصلا اهل این چیزا نیس و به اصطلاح خیلیم قطعا در اینده زن ذلیله(  زن دوسته)

بنظر شما قد چقدر مهمه؟ من از نظر ظاهر واقعا دوست دارم همسرم قد بلند باشه ولی خانواده میگن این پسره  رو هوا میزنن و اشتباه میکنی و همش از این حرفا..

یعنی بنظر شما اینبارم به چیزی که میخوام نمیرسم و برعکسش میشه ؟ برای من همیشه اینطوری شده. راسته که هرچی ادم میخواد یدفعه برعکسش قسمتش میشه؟

راستی یه مشکل دیگه ام هست من خودم از نظر دینی معمولی هستم یعنی نه خیلی مذهبیم نه اپن مایندم..حجاب دارم نماز و روزه ام میگیرم ولی از اونورم اهل اهنگ و این چیزام هستم بیشتر وقتا چادر سر میکنم اما بعضی وقتام سر نمیکنم بنظرم این پسره خیلی با ایمان بود نمیدونم چیکار کنم ولی چون قدش کوتاه بود احساس تکیه گاه بودن بهش اصلا نداشتم قیافه اش نسبتا خوبه ولی قدش کوتاهه

بچها من هیچکس برای راهنمایی نداشتم 😢من  خواهر ندارم ولی میشه خواهرانه و با تجربه ای که دارین مخصوصا متاهل ها که تجربه دارن بهم کمک کنید 💐

لطفا لایک نکنین مرسی💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالته

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

منم یه خواستکار دارم هیچی نداره،نه خونه نه ماشین

میگه بعدا باهم خونه کرایه میکنیم،میگم پس خرج خونه از کجا بیاریم،میگه از حقوق تو...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...

من باشم جواب مثبت میدم 

یه زمانی قد خیلییی برام مهم بود 

وقتی عشقم اومد.. فقط 4-5 سانت ازم بلند تر بود 

ولی با همه وجودم عاشقشم و برام دیگه معیار نیست قد 

تو بهشتی از جهنم بسآز ..

من نمیدونم توی ذهن شما نیستم شاید واقعا اولویت قیافه باشه یا اینکه کلا خیلی براتون مهم باشه اما به نظر من تو این دورو زمونه پسری با این شرایط اومده خواستگاری کیس بدی نیست اگه هیکل داشته باشه و اهل خیانت باشه زندگیتون میشه جهنم گناه برخدا

ببین اگر خیلی خساسی رد کن بعدا این بنده خدا هرکاریم کنه تنها چیزی که تو چشمته قدشه

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

خیلی از ما ها انتظاری که داریم برآورده نیست

ولی خب از ظاهر کلامت مورد خوبیه

ولی خب در مورد این نمیشه ما نظر بدیم

تو فقط رو نظر کارشناس روانشناس حساب کن آبجی

خوشبخت باشی