2777
2789
عنوان

کیادرپریودی پرهیز غذایی دارن؟

185 بازدید | 19 پست

سلام ،ایا اینجا کسی هست واقعا در زمان پریودی سردیجات نخوره هرچیزی واسه پریودی خوب نیس ولی اهمیت نده ،،مشکلی پیش نیومده واستون بعدش مثلا خونریزی قطع شه یا کیست خدانکرده؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

منظورم کسایی ک رعایت نمیکنن مشکلی پیش نیومده ؟

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیدونم چرا هروقت پریودم میرم هوس خیار ترشی میکنم

البته طبعم خیلی گرمه نمیدونم ربط داره یانه 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

من رعایت می کنم من شنیدم اگه سردی جات بخوری بعدا نازا می شی حالا نمی دونم چقدر درسته هر موقع هم که رعایت نمی کنم بدجور حالم بد میشه

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
خب این چند روز رو رعایت کنین

گرچه سخته ولی من سعی میکنم رعایت کنم‌،چندتا تاپیک قدیمی دیدم میگفتن هرچی هوس میکنی بخور.....بعضیا میگن هرچیزی خوردی مشکلی نیس فقط بعدش چایی نبات بخور که سردی رو خنثی کنه ..

طوری که هر چی سردی خوردم تو دوران مریضی رو بالا میارم

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
منم اصلا رعایت نمیکنم فعلا ک مشکلی ندارم ۲۷ سالمه

خداروشکر،مثلا من ترشی بخورم یا حتی یه دوش ۱۰ دقیقه ای خونریزی بند میاد حداقل برای یک روز کامل واین خیلی بده 

من چندروز قبلش سردی نمیخورم خیار و لبنیات سرد. چایی دارچین و گرمیجات میخورم

من همینجوری دل درد بدی میگیرم اینارو بخورم از درد میمیرم. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
من چندروز قبلش سردی نمیخورم خیار و لبنیات سرد. چایی دارچین و گرمیجات میخورم من همینجوری دل درد بدی ...

الان ک ازچندروز قبلش رعایت میکنید بهتر میگذره واستون ؟؟؟

من رعایت میکنم آب سرد نمیخورم ولی کیست هم داشتم

یعنی واقعا ربطی نداره؟؟لابد دوش میگیرید روزای اول؟