یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه قدرم صیغه صیغه میگن داخل تلویزیون ملی واقعا تاسف داره
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
دیشب همش میگفت من صیغم عقدم کن اول فیلمم گفتد تو کیف قربانی ک سوخته صیغه نامه پیدا کردن
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
نسا یه کلفته با یکی صیغه میشه جامله میشه شوهره بش میگه بیا بچرو بفروش قبول نمی کنه کلی دعوا و...بالاخره قبول می کنه به این شرط که عقدش کنه بعد تصادف میکنه زنه که تو ماشینه باز حامله بود همونجا زایید شوهرشم تو کماست حالا نسا خودشو جای اون زنه جا زده