2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قدرم صیغه صیغه میگن داخل تلویزیون ملی واقعا تاسف داره

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
این دختر ک حاملست نسا هستش ک از دست شوهرش فرار کرده زن امیرعلی تو تصادف مرده اینم خودشو جای اون یعن ...

اهان پس با پژمان بازغی نسبتی نداره

بچه امیرعلی چی شده؟ بیمارستانه؟

جدا؟؟ کجاش؟ من از قسمت سوم می بینم

دیشب همش میگفت من صیغم عقدم کن اول فیلمم گفتد تو کیف قربانی ک سوخته صیغه نامه پیدا کردن

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
خخخخخ شبنم قلی خانی با پژمان بازغی چه نسبتی دارن؟

هیچی.

شبنم قلی مستخدم خونه ی برادر پژمان بوده

الان‌خودشو جا زده جای عروسشون.مثلا میگه من زنه داداشتم.اینا زن داداششونو ندیده بودن قبلا.

نسا یه کلفته با یکی صیغه میشه جامله میشه شوهره بش میگه بیا بچرو بفروش قبول نمی کنه کلی دعوا و...بالاخره قبول می کنه به این شرط که عقدش کنه بعد تصادف میکنه زنه که تو ماشینه باز حامله بود همونجا زایید شوهرشم تو کماست حالا نسا خودشو جای اون زنه جا زده 

🥰🥰🥰😇
اهان مرسی عزیزم مادر امیرعلی عروسشو ندیده بوده که نمیشناسه شبنم عروسشه درسته؟

نه ندیده بودن

نه دیگه شبنم خودشو جای عروسشون جا زده

عروسشون تو تصادف مرده سوخته قابل شناسایی نیست

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️