2777
2789
عنوان

تهوع بارداری😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 52 پست
اره عزیزم مطمئن باش از اونه من مسمومیت بارداری داشتم از من که بدتر نیستی یوسبت نداری روزی دوتاهم م ...

مسمومیت بارداری داشتی ؟چیشد؟؟از کجا فهمیدی؟چند هفتگی گرفتی؟؟؟منم مشکوک ب مسمومیت بارداریم آزمایش دادم جوابش نیومده هنوز

عشقم همسرم و فرزندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ها زیتون بخور من از سه ماهگی تاپنج ماهگی افتضاح بود هر چی میخوردم بالا میوردم بعد یکم بهتر شدم

باسه مرسییی

اتفاقا چیزای ترش و شور یه ذره حالمو بهتر میکنه مثل لیمو ترش

اره عزیزم مطمئن باش از اونه من مسمومیت بارداری داشتم از من که بدتر نیستی یوسبت نداری روزی دوتاهم م ...

معذرت میخوام چرا دارم

نمیتونم تحمل کنم روغن زیتونو

ولی کرده میخورم خوبه؟

مسمومیت بارداری داشتی ؟چیشد؟؟از کجا فهمیدی؟چند هفتگی گرفتی؟؟؟منم مشکوک ب مسمومیت بارداریم آزمایش داد ...

اره افتضاح بود 

از من ارثیه مامانمم داره

۷ هفته با سردردای فجیع شروع شد بعدم بالا اوردنای خیلی سنگین یعنی کلا دستشویی بودم حتی ابم نمیتونستم بخورم 

۹ هفته خونریزی معده کردم از بس هیچی نخوردم و بالا اوردم فقط خون بالا میاوردم 

بستری شدم بیمارستان ۹ روز زیر نظر دکتر گوارش و زنان بودم دوتا دستامم سرم بود استراحت مطلق بودم بعد از ۹ روز مرخص شدم گفتن فقط موز بخور 

اومدم خودمو بستم موز و گوجه اخر ۱۳ هفته تموم شد 

تهوعام عادی شد

ولی دارو میخوردم برا معدم تا روز سزارین 

بعدم بخاطر همین سزارین شدم

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
معذرت میخوام چرا دارم نمیتونم تحمل کنم روغن زیتونو ولی کرده میخورم خوبه؟

اره خوبه

اب انجیر 

اب زردالو خشک 

اینارو بخور روغن زیتونم نمیتونی بخوری با گوش پاک کن شیاف کن 

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
اره افتضاح بود  از من ارثیه مامانمم داره ۷ هفته با سردردای فجیع شروع شد بعدم بالا اوردنای خیل ...

ب زیر۲۰هفته مسمومیت بارداری نمیگن..مسمومیت بارداری فشار بالاس ک عواقب بدی داره

عشقم همسرم و فرزندم
عزییییزم چقدر سخت😔😔😔😔 معدت آسیب ندیده الان خوبی؟

چرا گلم زخم معده گرفتم 

همیشه معدم میجوشه دارو معده میخورم خیلی چیزا هم نمیتونم بخورم

مثلا شله زرد میخورم اینقد معدم میجوشه تا باز خون بالا میارم

مرسی عزیییزم ممنون😍😍😍

ایشالا میگذره 😍

من با اون حالم یادم رفته بعد از ۵ سال باز بچه میخوام😂😂😂

ب زیر۲۰هفته مسمومیت بارداری نمیگن..مسمومیت بارداری فشار بالاس ک عواقب بدی داره

نه عزیزم فشار بالا قضیه اش فرق داره 

من پرونده پزشکیم تا تهران رفت و تشخیص مسمومیت بارداریه 

الان بخوام باردار بشم باید با دکتر مشورت کنم