الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه عزیزم فشار بالا قضیه اش فرق داره من پرونده پزشکیم تا تهران رفت و تشخیص مسمومیت بارداریه&nb ...
تو گوگل بزن عزیزم میاره بالا..از هفته ۲۰ب بعد فشار بالا مثل۱۴ مسمومیت بارداریه ک باعث دو بینی حالت تهو و اسهال میش و میزنه ب کبد و کلیه اگ بزنه ب کبد باعث کهیر میش افزایش وزن زیاد اینا همه نشانه مسمومیت بارداریه و زیر ۲۰هفته اصلا مسمومیت ب حساب نمیاد..من الان تحت نظر متخصصم چون توی دو هفته ۶کیلو نیم اضافه کردم و فشارم بالاس و کهیر زدم مشکوک ب مسمومیت بارداریم و آزمایش برام نوشته..ازمایششم ادرار ۲۴ساعتس ..بزن تو گوگل برات میاره
حتما از ۲۰هفته ب بعد شده مسمومیت وگرن قبل ۲۰هفته مسمومیت نیست..بعد دور از جون مسمومیت بارداری اگ زیاد باشه از اول بارداری باشه بچه رو خفه میکنه.و باعث سکته مغزی و تشنج مادر میش