2777
2789
عنوان

تهوع بارداری😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 52 پست
چرا گلم زخم معده گرفتم  همیشه معدم میجوشه دارو معده میخورم خیلی چیزا هم نمیتونم بخورم مثلا شل ...

اای وااای 

آویشن برای معده عااالیه 

اگر عسل خوب هم سراغ داری صبح به صبح ناشتا یه قاشق بخور اونم خیلیییی خوبه

ب زیر۲۰هفته مسمومیت بارداری نمیگن..مسمومیت بارداری فشار بالاس ک عواقب بدی داره

من کبدم تقریبا داشت از بین میرفت

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اای وااای  آویشن برای معده عااالیه  اگر عسل خوب هم سراغ داری صبح به صبح ناشتا یه قاشق ...

میخورم همرو عزیزم ممنون ازت 

ولی چون خونریزی معده کردم نشد کاری برام بکنن خون لخته شده تو معدم اون اذیتم میکنه جرات اندوسکپی و کلونسکوپی هم ندارم برم درست بشه

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
منم دومیمه پسرم تیر میشه ۵ سالش😍😍

اخای 😍😍😍 به سلامتی 

منم میخوام فقط منتظر کرونا بره لااقل بستری میشم کرونا نگیرم

نه عزیزم فشار بالا قضیه اش فرق داره  من پرونده پزشکیم تا تهران رفت و تشخیص مسمومیت بارداریه&nb ...

تو گوگل بزن عزیزم میاره بالا..از هفته ۲۰ب بعد فشار بالا مثل۱۴ مسمومیت بارداریه ک باعث دو بینی حالت تهو و اسهال میش و میزنه ب کبد و کلیه اگ بزنه ب کبد باعث کهیر میش افزایش وزن زیاد اینا همه نشانه مسمومیت بارداریه و زیر ۲۰هفته اصلا مسمومیت ب حساب نمیاد..من الان تحت نظر متخصصم چون توی دو هفته ۶کیلو نیم اضافه کردم و فشارم بالاس و کهیر زدم مشکوک ب مسمومیت بارداریم و آزمایش برام نوشته..ازمایششم ادرار ۲۴ساعتس ..بزن تو گوگل برات میاره 

عشقم همسرم و فرزندم
😐😐😐 خیلییی سخته اینجوزی😢😢😢

اره خیلی  🤕 دیگه واسه اینه بهشت زیر پای مادراس 😍😂😆

اخای 😍😍😍 به سلامتی  منم میخوام فقط منتظر کرونا بره لااقل بستری میشم کرونا نگیرم

منم از خرداد رفتم مراقبت قبل از بارداری ولی ترسیدم

به خاطر کرونا

ولی دیدم نمیره بیخالش شدم

دل و زدم به دریا خدا خودش کمک کنه

خودمم رعایت میکنم فقط دکتر  و خونه همیین

تو گوگل بزن عزیزم میاره بالا..از هفته ۲۰ب بعد فشار بالا مثل۱۴ مسمومیت بارداریه ک باعث دو بینی حالت ت ...

من با گوگل چیکار دارم عزیزم پرونده پزشکی خودمو میبینم چی نوشته دیگه 😐

چ اصراری داری 😐

من کبدم تقریبا داشت از بین میرفت

حتما از ۲۰هفته ب بعد شده مسمومیت وگرن قبل ۲۰هفته مسمومیت نیست..بعد دور از جون مسمومیت بارداری اگ زیاد باشه از اول بارداری باشه بچه رو خفه میکنه.و باعث سکته مغزی و تشنج مادر میش

عشقم همسرم و فرزندم
منم از خرداد رفتم مراقبت قبل از بارداری ولی ترسیدم به خاطر کرونا ولی دیدم نمیره بیخالش شدم دل ...

ایشالا ب سلامتی ب دنیا بیاد 😍😍😍

من چون باردار شم یه پام خونس ی پام بیمارستان برا همین وایسادم