2777
2789
عنوان

تهوع بارداری😢😢😢😢

205 بازدید | 52 پست

خانومااا راه کاری دارید

واقعااا حالم بده

روزی سه تا دمیترون میخورم صبح ها B6

ویه کپسول عصاره زنجبیل

ولی هنوووزم حالم بده

به هر بویی که فکر کتید واکنش نشون میده بدنم و میریزم به هم خیلیییی سختمه😔😔😔

حتی به باد خنک یا یه ذره گرمای شوفاژ هرچی فکر کنید

راه کاری ندارید😢😢

يه چی میگم شاید باور نکنی موز حالمو خوب کرد 

موز بخور تهوعت خیلی کم‌میشع خیلی

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه
يه چی میگم شاید باور نکنی موز حالمو خوب کرد  موز بخور تهوعت خیلی کم‌میشع خیلی

منم اینو شنیدم، شاید جواب بده

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبح ها زیتون بخور

من از سه ماهگی تاپنج ماهگی افتضاح بودم هر چی میخوردم بالا میوردم بعد یکم بهتر شدم

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
منم اینو شنیدم، شاید جواب بده

من خوردم واقعا جواب داد

دکترم گفت انزیم کبد جا ب جا میشه و باعث حالت تهوع میشه و تنها چیزایی ک انزیم کبدو نرمال میکنن گوجه و موز هستن

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

باید بسازی عزیزم من قرص ضد تهو بود یادم نیس اسمشو زیر زبون میذاشتم خیلی بهتربود حتی از خارجیا ولی خب باید بسازی من تااخرین لحظه تواتاق عمل سرسزارین بالامیاوردم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

من روزی  ۲ تا میخوردم الان  روزی یه دونه خداروشکر بهترم، سیرابی خوردم حتما بخور دیگه نمیدونم ماله اون بود یا نه آمپول ویتامین ب هم زدم

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

هرچی بخوری فایده نداره من تا روز اخر دمیترون خوردم 😭😭

فعلا که دور دور شماست برسد روز تلافی ما ʕ´•ᴥ•`ʔ 🐉خطای دید فقط اون اشغالایی که عادم حساب کردیم 😎😎😎تیکر تولد یک سالگی دخملمه
ممنون عزیزم میگیرم چند روز پبش خوردم دو روز حالم بهتر بود یعنی از اون بوده؟ مرسی

اره عزیزم مطمئن باش از اونه

من مسمومیت بارداری داشتم از من که بدتر نیستی

یوسبت نداری روزی دوتاهم میشه بخوری

در کنارش رو غذات روغن زیتونم بریز یبوست نگیری