بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کاش قبل شروع رابطتتون فکر جلگیری هم میکردید ک ی موجود زنده این وسط از بین نره شما ک بچه نمیخاستید... ...
عزیزم من دختر الان حدودا یکساله اس شش ماه کامل قرص می خوردم جلوگیری طبیعی هم داشتم اما امروز فهمیدم باردارم هنوز توی شوکم بماند دخترم خیلی خیلی ضعیفه طفلی گناه داره من که دیگه کاری از دستم برنمیومده برای باردار نشدن حالام اگه بخوام به فکر دخترم باشم که جلومه چاره ای جز سقط نیست گاهی یک سری تصمیما از روی اجباره و شما نمی تونی فقط از روی چند جمله بقیه رو و یا تصمیماتشنو قضاوت کنی
عزیزم من دختر الان حدودا یکساله اس شش ماه کامل قرص می خوردم جلوگیری طبیعی هم داشتم اما امروز فهمیدم ...
من کسی رو قضاوت نکردم خانم محترم و مورد شما با استارتز فرق داره شما تمام تلاشتو کردی و جلوگیری کردی ولی استارتر بی احتیاطی کرده و الان ی موجود زنده از بین رفته... هر چند نه ب من نه به هیچ کس دیگه ای مربوط نمیشه زندگی خصوصی ایشون.منم خواهرانه در مورد دوستم بهشون گفتم ک از الان مراقب باشن.شک ندارم الان استارتر میگن کاش جلوگیری طبیعی نداشتیم ک اینجور شد ولی اگه مثل شما جلوگیری طبیعی نداشته بودن الان ناراحتیشون کمتر بود چون تلاش خودشونو کرده بودن....
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده