2777
2789
عنوان

بارداری بدون دخول(بارداری پنهان)

761 بازدید | 35 پست

سلام این تاپیک قبلمه که همتون گفتین امکانش نیست و ممنونم از همتوننن❤ 

ولی هم اینجا هم جاهای دیگه از بارداری پنهان نوشته که هم تو دوران بارداری پریور میشن تا ۷ ۸ ماه 

هم اصلا امکانش هست شکماشون بزرگ نشه!؟

پس اینا چین؟ 

*سلام بچه‌ها حالتون خوبه؟

من توی خرداد ‌ماه رابطه بدون دخول داشتم و مایع هم روی واژن نریخت اصلا فقط ترسم از پیشاب هست 

سونو هم دادم مردادماه ولی چیزی نبود

من تا الان ۷ بار پریود شدم 

میخوام بدونم اینکه میگه بارداری پنهان و بارداری همراه پریود برا من صدق میکنه؟؟ 

یعنی با این اوضاع امکان داره من باردار باشم؟؟؟ و نفهمم؟؟ 

وزنمم اصلا تغییر نکرده نه زیاد شدم ن کم

ازتون میخوام مثل ی خواهر کمکم کنین و جوابمو بدین* 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ حرفا

بچه از ۴ماهگی تکون میخوره

بنظرم صبر کن تا ۹ماهگی ببین زایمان میکنی یانه😑😑😑

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

عزیزم‌امکان‌نداره

ازمایش و سونومگ‌ندادین؟

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

وسواس فکری یا کلا وسواس داری؟

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

دوست منم دوماه بعد زایمانش باردار شد تا ۹ماهم پریود میشد البته اون رابطه داشت ولی نمدونم ک بیبی مثبت میشه یانه..

اما اون فهمید بارداره ها از حرکت جنین و حالتای خودش نه که پنهان بوده باشه چون پریود میشد دور فهمید..

دکترام میگن با پیش اب امکان بارداری هست اما خیلیییییی کم..

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊