2777
2789

دیشب خیلی پرخوری کرد آخره شبم گیرداد شیرمیخام حالا صبح که بیدارشدهعی بلا میاره الانم دیدم گلابه روتون اسهال شده 

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اسهال

پودر ینجد خوبه

میتونی یکم قاطی شیرش کنی

البتن حساسیت نداشتع باشع

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

سیب و موز بده بهش تا اسهالش قطع بشه . مایعات فراوون بده تا آب بدنش کم نشه . آب سیب و آب خالی منظورمه .

برای قطع استفراغشم شربت اندامین بده . با شکم خالی بخوره و تا 2 ساعت غذا نخوره. خوب میشه

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
سیب و موز بده بهش تا اسهالش قطع بشه . مایعات فراوون بده تا آب بدنش کم نشه . آب سیب و آب خالی منظورمه ...

خداخیرت بده

واسه اسهلم خوبه؟

بله 

بایذد بریزی توی ماست 

فک کنم در جا قط شه اسهال 

من پسرم ک فورا خوب میشد 

از دارو خانه تهیه کنید 

3 تا بگیر داخل یخچال بزار 

ی دونه اش رو بده 

دونه ای 1300 بود پارسال 

...... از دکتر داروخونه هم مشورت بگیر 

goftino.com/c/fFu3I7

بله  بایذد بریزی توی ماست  فک کنم در جا قط شه اسهال  من پسرم ک فورا خوب میشد  ...

مرسی عزیزم خدا بچتوواست نگهه داره

خداخیرت بده

من پسرم یبار استفراغش قطع نمیشد دیگه گفتن ببرین بستریش کنین اما من نمیخواستم ببرم بیمارستان. بردم یه متخصص دیگه فقط این شربت رو داد . اما دوزشو نمیدونم برا بچه شما چقدره از داروخونه بپرسید. تلفظشم اوندامین

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
من پسرم یبار استفراغش قطع نمیشد دیگه گفتن ببرین بستریش کنین اما من نمیخواستم ببرم بیمارستان. بردم یه ...

ممنونم مرسی

سلام  چالش برات پیام گذاشتم عزیزم    

سلام عشقم چک میکنم الان

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///