2777
2789
عنوان

پدر و مادر بنده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونین یه مثال بزنین از حرفای خودتون و جدی نگرفتنش از طرف والدینتون؟

مثلن راجب مشکلاتم با خانواده پدرم که واقعن باهاشون مشکل دارم با اینکه کلی گریه کردم بازم بهم میخندید یا وقتی راجب ثبت نام تو کلاسی باهاش صحبت میکنم

مثلن راجب مشکلاتم با خانواده پدرم که واقعن باهاشون مشکل دارم با اینکه کلی گریه کردم بازم بهم میخندید ...

در مورد مشکلاتتون با خانواده ای پدرتون که خب....نمیتونم نظر بدم چون نمیدونم که بین شخص شما و اونا چی بوده که ایا واقعا خنده دار بوده یا نه...

اما در مورد ثبت نام در کلاس....مگه قرار بود مثلا در چه کلاسی ثبت نام کنین که بهتون خندیدن؟...و اینکه واقعا نزاشتن که توی اون کلاس ثبت نام کنین؟

در مورد مشکلاتتون با خانواده ای پدرتون که خب....نمیتونم نظر بدم چون نمیدونم که بین شخص شما و اونا چی ...

در مورد خوانواده پدرم باید بگم که تو تمام مسائل زندگیم دخالت میکنن مثلا شما فکر کن یکی از بچگی تا الان همه جور تحت کنترل خودش بگیرتت و بگه این لباسو نباید بپوشی اون لباسو بپوش این جوری آرایش نکن اون جوری کن این جوری فکر نکن اونجوری فکر کن الان نرو بیرون با فلان فامیل گرم نگیر با فلان رفیقت حرف نزن و این در صورتیه که پدرم کاملا با اون موضوع ها اوکیه و اینم تقصیر پدرم چون از بچه گی اجازه داد مادر و خواهرش تو زندگیم دخالت کنن

نه اونطوری نیست که یهویی بخندن وقتی دارم باهاشون صحبت میکنم توجه نمیکنن یا یجای دیگه رو نگاه میکنن وقتی هم که میگم چرا توجه نمیکنین مسخره بازی در میارن مثلن من میگم فلان چیزو میخوام اصلن درست گوش نمیدن هر چقدرم مهم باشه برام نمیخرنش ولی خواهرم تا بگه تو همون هفته براش فراهم میکنن اینم در صورتیه که من اصلن زیاد خرید نمیکنم(معذرت میخوام از متن زیاد)💖

در مورد خوانواده پدرم باید بگم که تو تمام مسائل زندگیم دخالت میکنن مثلا شما فکر کن یکی از بچگی تا ال ...

گفتین پدرتون خیلی به دخالتهای مادر و خواهرش نسبت به شما توجه ای نداره و اونجوری که خودش صلاح بدونه با شما رفتار میکنه....که این خیلی هم خوبه....و به احتمال زیاد بخاطر همینه که وقتی شما از اونا میگین خیلی توجه ای به حرفاتون نداره چون این مسئله براش حل شده ست...

بهتره شما هم وقتی میبینین پدرتون یک طرفه،طرف مادر و خواهرش رو نمیگیره،خیلی مسائل اینچنینی رو پیشش بازگو نکنین و سعی کنین برای خودتون حلش کنین که خب حل این مسائل نیاز به این داره که خود واقعیتونو بیشتر و بهتر بشناسین....که کار آسونی نیست ولی میتونه حل خیلی از مشکلات رو چه الان و چه در آینده براتون راحت و راحتتر کنه....

در مورد خریدها هم که خب نوع خرید خیلی مهمه که در زمان مناسب انجام بشه(از طرف والدین)...و در زمان مناسب خواسته شه(از طرف شما)...

در مورد کلاسی که ثبت نامتون نمیکنن چی؟...تو چه کلاسی ثبت نامتون نمیکنن؟