2777
2789
عنوان

پدر و مادر بنده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 50 پست
گفتین پدرتون خیلی به دخالتهای مادر و خواهرش نسبت به شما توجه ای نداره و اونجوری که خودش صلاح بدونه ب ...

کلاس اسکیت من واقعا اسکیت دوست دارم الان تقریبا یک سال شده که قول داده برام بخره ولی مثل اینکه هنوز زمانش نرسیده و زبان

کلاس اسکیت من واقعا اسکیت دوست دارم الان تقریبا یک سال شده که قول داده برام بخره ولی مثل اینکه هنوز ...

ببخشین که میپرسم....ولی اوضاع مالیه خانواده چطوره؟...شغل پدر و مادرتون چیه؟...میزان تحصیلاتشون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوضاع مالی بد نیست ولی خوبم نیست در حد دست به دهن رسیدن

و تا حالا به این فکر نکردین که پدرتون با توجه به وضعیت مالی که شما بهش اشاره کردین باید برای هزینه های خانواده اولویت بندی کنه؟

و تا حالا به این فکر نکردین که پدرتون با توجه به وضعیت مالی که شما بهش اشاره کردین باید برای هزینه ه ...

چطور برای خواهرم میتونه هر هفته خرید کنه ولی وقتی به من میرسه باید الویت بندی کنه😐

چطور برای خواهرم میتونه هر هفته خرید کنه ولی وقتی به من میرسه باید الویت بندی کنه😐

باید بدونین که آدمها در سنین مختلف نیازهای مختلفی دارن...و البته انتظار میره که همون آدمها نوع نگاه و نگرششون هم طی گذر زمان بزرگتر و کاملتر بشه..‌.

اینهارو نگقتم که بگم شما نباید انتظار کلاس زبان و داشتن اسکیت رو از والدین داشته باشین...‌..نه

ولی اجازه میدین که ازتون انتظار درک بیشتر رو نسبت به وضعیت مالی خانواده داشته باشم؟....

و اینکه بهتون قول میدم که پدرتون در اولین فرصت نیازهای شمارو هم بر طرف میکنه....