2777
2789
عنوان

قبل بارداری

155 بازدید | 21 پست

سلام ،من روز ۱۵ پریودیمه فولیکولم دو روز پیش ۱۲ بود دوروزه دلدرد داشتم بعد الان ک قرصو خوردم دلدردم بیشتر شده قرص مدروکسی پروژسترون داده منم هرشب اقدام کردم برا بارداری الان قطعش کنم قرصو پریود میشم دوتا خوردم شب اولمه ؟یا نه برا بارداری خطر نداره ؟جلوگیری میکنه از بارداری ؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت هر شب اقدام کن؟

ن گفت یکشنبه و سشنبه ینی روز ۱۴ و ۱۶ اقدام کنم و بعد روز ۱۵ ب بعد تا ۲۵ شبی دوتا مدروکسی پروژسترون بخورم ،نمیدونم بخورم یا نه ،ولی امشب خوردم  اخه بعد ده روزم قطع کنم پریود میشم 

این قرص برای لانه گزینی جنین خیلی خوبه  اگه باردار باشی جای جنین محکم میکنه  نباشی سر وق ...

واقعا ؟؟؟میترسم میگن اخه زیادشم رورحم اثر میذاره و اگر باردار بشم بچم دختر باشه مشکل دار میشه 

واقعا ؟؟؟میترسم میگن اخه زیادشم رورحم اثر میذاره و اگر باردار بشم بچم دختر باشه مشکل دار میشه 

نه عزیزم منکه تابحال نشنیدم 

خیلی از خانوما بعد بارداری که لکه بینی دارن برای جلوگیری از سقط شیافشو استفاده میکنن همشونم بچه هاشون سالمه

نه عزیزم منکه تابحال نشنیدم  خیلی از خانوما بعد بارداری که لکه بینی دارن برای جلوگیری از سقط ش ...

خدا کنه ،اخه من تخمدان سمت راستم تنبلی خفیف داره سمت چپمم میسازه ولی رشد نمیکنن سایز کوچیک میمونن 

خدا کنه ،اخه من تخمدان سمت راستم تنبلی خفیف داره سمت چپمم میسازه ولی رشد نمیکنن سایز کوچیک میمونن&nb ...

برای من بدون دارو محرک تخمدان کلن فولیکول نداره 

خدا بخواد بده میده 

برای من بدون دارو محرک تخمدان کلن فولیکول نداره  خدا بخواد بده میده

برای من داره ولی رشدش خیلی کمه ،ماه پیش امپول زدم اچ ام جی سایزش روز ۱۱شد ۱۸ ولی اقدام نداشتم الان اینماهم اچ ام جی زدم ولی سایزش شد ۱۲ روز ۱۳ پریودیم انوقت اینماه ی سره اقدام دارم اما دکتره گفت مدروکسی بخور ،پریودمم منظمه نمیدونم چرا گفت بخور