2777
2789
عنوان

ترس دخترم در خواب

253 بازدید | 16 پست

دیشب ساعت پنج صبح با جیغ از خواب بیدار شد تا ساعت هفت نخوابیدهمش تکرار میکرد هیولا اومد هرچقدر خواستم اومش کنم نشد امروز کلا کلافه بود الانم رو پام خوابیده به محض اینکه میزارمش پایین بیدار میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید کسی ترسوندش یا اینکه فیلمی چیزی دیده فعلا فقط پیشش باش تا ترسش بریزه دختر منم ۶ ساله که بود همش می گی گفت گوشه اتاق یکی هست میخنده دهنش هم پر دندونه

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
شاید کسی ترسوندش یا اینکه فیلمی چیزی دیده فعلا فقط پیشش باش تا ترسش بریزه دختر منم ۶ ساله که بود همش ...

اصلا فیلم ترسناک نمیبینیم چند وقت جایی نرفتیم فقط ما رو میبینه ماهم ازین کارا نمیکنیم 

چندتا اسم میدم بهت یکی رو صبح بعداز نماز صبح ویکی رو غروب دم اذان و سومی رو شب بعداز شام بالا سرش دودکن... من پدربزرگم دعا نویسه و اینارو واسه بچه هامون مینوشت( ف ر ع و ن ه ا م ان) این ورقه ی اول ( ش د ا د ن م ر و د) این اسم بعدی ( ق ا ب ی ل)  واین اسم آخر

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
برای چی خوبه ترس بچه رو میریزه 

وقتی پسرم گریه میکرد ونصف شب بیدار میشد پدربزرگم این اسمارو مینوشت میگفت دود کن منم بازشون کردم یه جا یاداداشت کردم هروقت اینجور میشد اینارو مینوشتم با اسپند دود کن اگه نتیجه گرفتی همیشه داشته باش 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

عزیزم ترسیده.منم پسرم خیلی میترسید اصلا ارومو قرلر نداشت تا ۶ماهگیش همین بود وضعش م خودم اصلا اعتقاد ندارم تا رفت پدرم پیش ی پیری ک فقط،سرکتاب باز میکرد یا مثلا نیت میکرد یخوابید گفتش ک بچه چله سنگین داره براش دعا بگیرید و چله شو ببرید ی دعا داره همیشه تو بالشش هست ی شب نبود این ساعت ۳ ۴ با جیغ بلند بیدار شد حالا وسط منو همسرم میخوابونمش ک حواسنون باشه بهش همش دستش تو دستمونه هرچقدر تو بالششو گشتم دعاهه نبود اخر پیدا کردم گزاشتم سرجاش باز خوب شد.من خودم اصلا قبول نداشتم اما بهم ثابت شد شما یمدت ن قصه ترسناک بگو حتی شنگول منگول ن بزار کارتون یا چیز ترسناک ببینه همش واسش از چیزای خوب حرف بزن پیش خودتونم بخوابونش

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.