2777
2789

واینکه ایا تو زندگیتون تاثیر داشته یا تو مجردی یا متاهلی باعث بشه زندگیت تغییر کنه 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

دوست پسر داشتن 

بله تاثیر منفی زیاااد

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوامون تو ملاعام

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بابام یه روز کنار عشق جان دیدم افتاد دنبالمون یعنی سکته کردم زبونم قفل کرد

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
بابام یه روز کنار عشق جان دیدم افتاد دنبالمون یعنی سکته کردم زبونم قفل کرد

چه صحنه ای بدی موی بدنم سیخ شد چون پیش اومده برام اما داداشم منو دید 

مادربزرگم همیشه میگفت :                                                                                                               شاید عشق بتونه باعث گذرزمان بشه؛ولی گذر زمان نمیتونه باعث ایجاد عشق بشه .....

در شرف جدایی از نامزدمم 🙃💔

و واقعا حال بدی دارم 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
چه صحنه ای بدی موی بدنم سیخ شد چون پیش اومده برام اما داداشم منو دید 

خیلی بد بود اه یعنی افتاد دنبالمون سکته کردم دیگه فقط چشمام بستم بعد چند دقیقه باز کردم دیدم همینجور داریم میریم اول میخواستم فرار کنم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
در شرف جدایی از نامزدمم 🙃💔 و واقعا حال بدی دارم 

وای چقدر بد عزیزم درکت میکنم چون خودمم کشیدم این روزا رو 

خیلی بد بود اه یعنی افتاد دنبالمون سکته کردم دیگه فقط چشمام بستم بعد چند دقیقه باز کردم دیدم همینجور ...

کتکت زد یانه من یه سیلی نشون جون کردم