2777
2789
عنوان

شوهرم

639 بازدید | 25 پست

بچها من دیشب گوشی شوهرمو برداشتم جلوی خودش تا عکسی که توش بد افتاده بودمو پاک کنم

رفتم تو سطل زباله یه فیلم دیدم که شوهرم با دوستاش سیگار میکشید اصن شوکه شدم

خودشم دید و خیلی ناراحت شد وگفت فقط همون یبار بوده و بخدا من سیگاری  نیستم و فلان...

حالا امشب باز بحثش پیش اومد

اونم به من گفت تو خیلی کارت بد بوده نباید به روی من میاوردی چون رومون تو روی هم باز میشه 

حتی اگر فیلمو دیدی نباید چیزی میگفتی

گفت دوستم گفته من با اینکه همش بوی سیگار میدم ولی زنم اصلا به روی خودش نمیاره انقد خوبه

تو هم نباید به روی من میاوردی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگفتی توهم حق نداری منو با زن مردم مقایسه کنی

شاید اون بین ی مشت معتاد بزرگ شده سیگار براش هیچه 

مقایسه زندگیو داغون میکنه

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

اونکه اشتباه میکنه ،نگاه چجوری خودشو توجیح میکنه.

ولی خب اره نفهمی وخودتو بزنی به اون راه بهتره.نیاد پیش توبشینه سیگارکشیدن.بزار همون پیش دوستاش بکشه.

شوهرمنم اینجوربود به روش اوردم قبحش ریخت.الانم اجازه نمیدم توخونه ولی بیرون پروپرو پیش من میکشه

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

یعنی چی به روم نیار

بگو شاید هرویین بکشی گناه برخدا چرا نباید به روت بیارم

این چه حرفیه

بلدم اگه دیدید کسی از خانواده هرموقع هرمسیری رو اشتباه کیره باید متوجه اشتباهش بکنیمش 

وگرنه اینکه بذاریم به حال خودش باشه که نمیشه

شاید همین دوستاش که وادار شد باهاشون سیگار بکشه روز دیگه وادارش کردن چیز دیگه ای امتحان کنه

بعدم باید میگفتی لابد زن اون دویتش نداره و براش مهم میست 

یعنی چی به روم نیار بگو شاید هرویین بکشی گناه برخدا چرا نباید به روت بیارم این چه حرفیه بلدم اگه ...

تا میخوام بیشتر باهاش صحبت کنم نمیزاره

میگه اعصابمو بهم نریز

سریع یا قهر میکنه یا دادو هوار میکنه میزاره میره

تا میخوام بیشتر باهاش صحبت کنم نمیزاره میگه اعصابمو بهم نریز سریع یا قهر میکنه یا دادو هوار میکنه ...

خب چه معنی میده

زن و شوهر باید درمورد اختلاف نظرهاشون باهم حرف بزنن تا به نتیجه برسن اینکه بخوان قهر کنن و دعوا راه بندازن که نشد اونم تازه تو دوران عقد. بشین براش روشن کن که دلت نمیخواد تو زندگی توی بحث ها قهر راه بندازه به حای صحبت. چند سالشه شوهرت؟