2777
2789

سلام ، اگه یکی توی پیجش ی ویدئو بزاره و ما روش نزنیم ک نشون بده ولی ویدئو یا فیلم نشون داده بشه اسممون جزء بازدید کننده ها میره ؟؟ و اینکه اگه اسممون جزء بازدید کننده ها باشه بقیه هم میتونن اسامی بازدید کننده هارو ببینن یا فقط اون شخص میتونه ؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اسمت نمیره اصلا نمیتونه متوجه بشه که کی ویدیوش رو دیده ولی اگر لایک کنی شاید بفهمه   

من یه سوال دیگه داشتم چجوری میشه بی نهایت پیج بزنیم تو اینستا راهنماییم کنید ممنون میشم 

اصن اسم بازدید کننده نداریم😐فقط لایک کنی میفهمه پستشو دیدی. حالا معلومم نمیشه ویدئوشو نگاه کردی😒😒

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈
نه بابا از کجا میدونی من همچین چیزیو نشنیدم 

تعداد بازدید کننده هارو نشون میده ، من فک کردم اسامیشونم نشون میده ، من اشتباه فک میکردم ، ممنونم از راهنماییت .

تعداد بازدید کننده هارو نشون میده ، من فک کردم اسامیشونم نشون میده ، من اشتباه فک میکردم ، ممنونم از ...

عزیزم اگه  درخواست داده شده های کسیو ببینیم اگه باز باشه طرف میفهمه؟