2777
2789
عنوان

وقتی درس خوندنمم مثل آدم نیست😑😁💚

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 63 پست
منم اوایل اینجوری بودم  ساعت خوابتو میزون کن  رو ارادت کار کن  خود ب خود درست میشی ...

اخه دانشجوام زیاد نمیخونم ولی کلا نمیتونسمم قبلش بخونم واقعا خود به خود خوابم میبرد

نه باور کن چه دروغی معلمم میگفت دختر داییش روزی ۱۸ ساعت میخونه

پرای آدم میریزہ 

البتہ میشہ ھااا اما ارادہ فولادین میخواد

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا مدرسه نمیرن  والا من تا سه کلاس دارم از 8 صبح تا سه  مگر اینکه کلا نخوابم بشه 18 سا ...

نه مدرسه میرفته سال ۹۷ کنکور داد پزشکی قبول شد

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اخه دانشجوام زیاد نمیخونم ولی کلا نمیتونسمم قبلش بخونم واقعا خود به خود خوابم میبرد

منم دانشجوام✋😑

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚
پرای آدم میریزہ  البتہ میشہ ھااا اما ارادہ فولادین میخواد

من یه مدت ساعت ۶ صبح پا میشدم دیگه نتونستم کم آوردم 

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
اینجور به خودت تلقین نکن  بیشترم میتونی بخونی تازه ۶ساعتم کم نیست  کم کم بیشترش کن ولی ...

مشکلم گوشیہ فقط

من یه مدت ساعت ۶ صبح پا میشدم دیگه نتونستم کم آوردم 

۶ بلند میشی باید کم کم ساعت ۱۱ بخوابی 

۷ ساعت خواب کمتر نباید بشہ

دیگ دارم تماااام خودمو میذارم بخدا  الان تنھا مانعم گوشیہ  خیلی کمش کردما اما بازم نمیتو ...

این نمیتونم خودش مشکل اصلیه 

هرروز باخودت تکرار کن که میتونی از پیش برمیای من مطئنم تاثیرشو میزاره به مرور‌.یه کتابی خوندم به اسم قدرت من هستم خیلی جالب بود واسم انرژی مثبت.من صوتیشو از کتابراه خریدم با قیمت ناچیز چون چشام اذیت میشد.شاید کمکت کنه با انرژی بیشتری بری جلو

🌱
والا بازم فکر نکنم 18 ساعت بتونی بخونی😢

ایشالا ک بعد عید برسونم ب ۱۲ ساعت 

۱۸ ساعت خیلیہ 

نمیخوام خودکشی کنم ک 

این نمیتونم خودش مشکل اصلیه  هرروز باخودت تکرار کن که میتونی از پیش برمیای من مطئنم تاثیرشو می ...

مرسی قشنگم حتما میخونم 

نویسندش کی بود؟