2777
2789

بچه ها هفته پیش موهامو رنگ کردم 6 دودی مارک کمند خییلی زشت و بد رنگ شده یه قهوه ای روشن بسیار بی ریخت... حالا میخوام 2 دودی بزارم که قشنگ تیره بشه فقط اینکه چی خوبه به نظرتون؟؟ و اینکه بعدا میتونم لایت کنم اگر 2 دودی بزارم؟  ممنون میشم راهنمایی کنید

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

۲ ک فکر میکنم خیلی تیره بشه

اگ رفتی به فروشنده بگو مارک خوبی بهت معرفی کنه

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ سیاهه فرقی نداره چه مارکی بذاری 

بعدا لایت کنی سخت پایه میده یا میسوزه یا اونی کهدمیخوای نمیشه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
۲ ک فکر میکنم خیلی تیره بشه اگ رفتی به فروشنده بگو مارک خوبی بهت معرفی کنه

فروشند ها همشون دروغگو ان هر وقت به پیشنهادشون خریدم پشیمون شدم 

۲ سیاهه فرقی نداره چه مارکی بذاری  بعدا لایت کنی سخت پایه میده یا میسوزه یا اونی کهدمیخوای نمی ...

به نظرت چند بزارم چه مارکی؟ قهوه ای خییلی تیره میخوام که به قرمزی نزنه... دودی و شکلاتی قاطی کنم بهتره؟؟

کاملا سیاه میشه  ۵دودی بزن با اکسیدان ۶درصد

5 دودی زدم یه بار روشن شد من قهوه ای خیییلی تیره میخوام آخه... به نظرتون ترکیب شکلاتی و دودی بهتره یا دودی خالی؟

5 دودی زدم یه بار روشن شد من قهوه ای خیییلی تیره میخوام آخه... به نظرتون ترکیب شکلاتی و دودی بهتره ی ...

دودش با اکسیدان ۶درصد 

شما حتما با ۹درصد زرد بد شده

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
دودش با اکسیدان ۶درصد  شما حتما با ۹درصد زرد بد شده

نه اتفاقا 6 دودی زدم با اکسیدان 6 درصد زرد نشده اصلا یه قهوه ای خیلی روشن شده دوسش ندارممم

به نظرت چند بزارم چه مارکی؟ قهوه ای خییلی تیره میخوام که به قرمزی نزنه... دودی و شکلاتی قاطی کنم بهت ...

شکلاتی خیلی قرمزه 

دودی و زیتونی رو قاطی کن دودی ۵ زیتونی ۶ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
شکلاتی خیلی قرمزه  دودی و زیتونی رو قاطی کن دودی ۵ زیتونی ۶

عزیزم ممنون جواب دادی ولی 5 دودی روشن نمیشه؟ مثلا اگر سه دودی رو با 5 زیتونی قاطی کنم بهتر نیست به نظرت؟

نه اتفاقا 6 دودی زدم با اکسیدان 6 درصد زرد نشده اصلا یه قهوه ای خیلی روشن شده دوسش ندارممم

موهات سفیده؟

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori