2777
2789
عنوان

این رفتارا نشونه های چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 114 پست
اول این که حوصله به خرج بده دو سه روز وقتی که تو اوج بد حالی هستی ساعتشو یادداشت کنو همین طور وقتی ک ...

خب بعد ساعتشو یادداشت کنم ک چی بشه؟

نه پنیک ندارم اما وقتی عصبی میشم خیلی گریه میکنم خیلیییی اصلا وسط داد زدنام گریه میکنم یهو

اینم جدیدا اینطوری شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم تنها نیستی

احساس میکنم این مشکلات فقط تو خانواده های ایرانیه 

چون خانواده های ما فک میکنن قدیسه آن و همیشه حق با اوناست یه ذره انتقاد پذیر نیستن از بس همش اینجا گفتن جایگاه پدر مادر جایگاه پدر مادر اونا باورشون شده هرکار کنن بازم باید بهشون احترام بزاریم 

حس میکنم بخاطر همینه انقد چالش داریم با خانواده هامون

خب بعد ساعتشو یادداشت کنم ک چی بشه؟نه پنیک ندارم اما وقتی عصبی میشم خیلی گریه میکنم خیلیییی اصلا وسط ...

یادداشت کردن  ساعت تنش و آرامش یه نوع تراپی به شدت قدرتمند هستش که به روحیه ات ثبات میده 

و چیزهایی هایی رو متوجه میشی در مورد خودت که قبلا اصلا کشفشون نکرده بودی

یه سوال بچه گربه دوست داری؟

نوجوان هستید؟ 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
احساس میکنم این مشکلات فقط تو خانواده های ایرانیه چون خانواده های ما فک میکنن قدیسه آن و همیشه حق با ...

اره ولی خانوادم لیتمدلی نیستن

سر یسری جریانات کلا من سراسر وجودم خشمه مثل بمبم، زود عصبی میشم مخصوصا  صدای بلند بیاد مثل تلویزیون یا موتور، سرهمچی ناراحت میشم انقدر گریه میکنم که چشام پف میکنه، حس میکنم هیچکس منو دوست نداره همه از من بذشون میاد، حس میکنم همه دروغ میگن، از همچی میترسم  انقدر بیعرضه ام که حتی شهربازی هم نمیتونم برم چون میترسم، جدیدا پنیک میشم حتی الان ک دارم تایپ میکنم گریم اومد نمیدونم چه مرگمه

دلیلش خشم تلنبار شده نسبت به پدر و مادرته

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…