2777
2789
عنوان

رنگ موی 2 دودی میخوام چی بگیرم خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 23 پست
نه ٢،٣،٤ همه شون تيره ان اما ٢،٣ اگه بزني لايت نميتوني بكني شماره ٤ بزار خيلي تيره ميشه

به نظرت اگر 4 دودی بزارم با مثلا 4 زیتونی خوب میشه ؟ نصف از هر کدوم.. پایین موهامم لایت هست راستی

سبز ماندن در میان ویرانی ریشه میخواهد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنون جواب دادی ولی 5 دودی روشن نمیشه؟ مثلا اگر سه دودی رو با 5 زیتونی قاطی کنم بهتر نیست به ن ...

سیاه میشه بابا 

مگه نمیگی قهوه ای ؟ این که گفتم قهوه ای تیره است ، نهایت با اکسیدان ۱ بزن که‌تیره تر هم بشه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
چند تار موی سفید دارم جلوی موهام و کنار شقیقه هام    

به خاطر همون شد

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
سیاه میشه بابا  مگه نمیگی قهوه ای ؟ این که گفتم قهوه ای تیره است ، نهایت با اکسیدان ۱ بزن که‌ت ...

نمیدونم شاید جنس موهامه ولی هر بار 5 و 6 دوی گذاشتم موهام قهوه ای روشن شده تازه با اکسیدان 6 درصد هم گذاشتم ... همون 4 دوی بزارم با 4 زیتونی ترکیبی با اکسیدان 6 درصد خوبه یا بد ؟؟؟

به خاطر همون شد

خییلی سفید ندارما ... کلا همه جاش بد شده آخه.. اگر شما میدونید میشه بگید ترکیب سه یا چهار دودی با زیتونی چطور میشه؟؟

نمیدونم شاید جنس موهامه ولی هر بار 5 و 6 دوی گذاشتم موهام قهوه ای روشن شده تازه با اکسیدان 6 درصد هم ...

اگر موهات خاصه اره ۴ بزن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 
خییلی سفید ندارما ... کلا همه جاش بد شده آخه.. اگر شما میدونید میشه بگید ترکیب سه یا چهار دودی با زی ...

خانوادهات چند رنگها سفر داری پایینه میگی لایت داره همین طوری میشه 

رنگ دودی ۴ با زیتونی ۴ با اکسیدان ۶ درصد بزن 

همین و چند بار ماهی یکبار تکرار کن که یکدست بشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori