2777
2789

سلام دوستان تا ۳۰ اذر تخفیف لیزر موهای زائد داریم 

فول بادی ۲۵۰ تومن

دستگاهمون الکس ایس کویین ۲۰۲۰ هست

تهران شهریار خیابان ولیعصیر

دوستانی ک تا ۳۰ اذر برای اولین جلسه مراجعه میکنند تا قیمتها تا جلسه اخر براشون تغییری نمیکنه😍😍

جشنواره لیزر موهای زائد در #شهریار
از شنبه ۱۵ آذر
جدیدترین دستگاه الکس (ایس کویین ۲۰۲۰)

کل پا ۱۵۰🎊

کل دست ۶۰🎊

بیکینی و لاین ۵۰🎊

زیربغل ۱۵🎊

صورت ۴۰🎊

خط ناف ۱۵🎊

دور سینه ۱۰🎊

گودی کمر ۲۰🎊

کل شکم ۴۰🎊

ساق دست ۴۰🎊

ران پا ۸۵🎊

ساق پا ۶۵🎊

پشت لب و چانه ۲۰🎊

چانه و زیر گردن ۲۰🎊

فول بادی ۲۵۰🎊

🎁🎁پک تخفیف ویژه فول بادی + هایفو صورت ۴۵۰🎁🎁

هماهنگی و نوبت  09223471588
#لیزر_موهای_زاید #فول_بادی #تخفیف_لیزر #شهریار_حومه #الکساندرایت
https://www.instagram.com/p/CIdbYgngzLt/?igshid=1ps7cngh7hckx

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه نفر مثلا ساعت ۴ نوبت داره برا لیزر،چه ساعتی نوبتش میشه؟ من هر جلسه میرم مثلا ساعت چهار نوبت دارم حداقل تا پنج باید بشینم تا نوبتم بشه،حتی گاهی دو ساعت میشینم

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
ببین یه نفر مثلا ساعت ۴ نوبت داره برا لیزر،چه ساعتی نوبتش میشه؟ من هر جلسه میرم مثلا ساعت چهار نوبت ...

این تاخیر ها همش بخاطر اینه ک مشتری قبلی سر تایمی ک بهش دادیم نمیاد . ی مشتری وقتی دیر بیاد کل نوبتها بهم میریزه 

مگر اینکه توی اونروز جزئ نفرات اول باشید