2777
2789
عنوان

اونایی که بی دلیل اینطور شدین

193 بازدید | 8 پست

خانومایی که (بی دلیل) افسرده شدین یا شده بودین لطفا بیاین بگین تو دوره افسردگیتون حستون نسبت به زندگی مشترکو شوهرتونم از دست داده بودین؟همش دلتون میخواس جدا شین؟

اخه من مدتیه افسرده شدم شوهرم خیلی خیلی خوبه زندگیمم خوبه وضع مالیمم بد نیس اما ی جوری شدم همش به جدا شدن از شوهرم فک میکنم هیچی واسم هیجانو جذابیت نداره حتی زندگی مشترکم بااینکع با عشقو علاقه و خواست خودم با شوهرم ازدواج کردم

کسی هس کع تو دوره افسردگیش اینطوره شده باشه؟

چجوری درمان شدین؟

چرا مشاوره نمیری؟

یه مهارت جدید یاد بگیر افسردگی با دست رو دست گذاشتن بدتر میشه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم دیگه تواین دوره زمونه هیجان کجابوده فکرای مثبت کن همین که یه همسری خوبی داری زندگیت خوبه خودش کلی هستش خیلی هاهستن مشکل دارن 

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
من سعی کردم خودمو با چیز جدید سرگرم کنم ولی فقط برا ی هفته بود دوباره برگشتم به قبل

واسه حال خوب باید تلاش کنی:)

من هم بی علت هم با علت افسردگی و دو قطبی رو تجربه کردم و میکنم 

باید ریشه افسردگیتونو پیدا کنید،بعضیا از بیکاری افسردگی میگیرن 

از یه کار خیلی کوچیک شروع کنید،مثل یه گلدون خریدن،یه داستان کوتاه انگیزشی خوندن،جدول حل کردن یا زبان و کامپیوتر یاد گرفتن و معجزه رو تو مرور زمان حس کنید:)

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜