2777
2789
عنوان

چیکار کنیم جنینمون تپلو بشه👶🏻🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست
مامانت دیابت داشت؟

نه تغذیه ش حسابی بود

حتی روزی ک پونزده بار فال حافظ گرفتم و گفت بهش نمیرسی، حتی اون لحظه ای ک دیدم پستای یه دخترو یکی در میون لایک کردی و عکس دونفره تون رو دیدم، حتی روزی که با یه زن جدی حرف میزدی و بازم حسودیم میشد و...تو همه ی این لحظه ها خواستم دیگه دوستت نداشته باشم، خواستم برا همیشه ب چشم ی مرده بهت نگاه کنم یه آدمی ک ول کرد رفت برا همیشه و منم گفتم ب جهنم اما نشد...من دل کندن برام عین آب خوردنه من پرم از قبر آدمهایی ک ریختمشون دور پاکشون کردم خیلی راحت از زندگیم ولی خودت بگو این حس لعنتی چرا میگه نرو همه چی درست میشه...؟؟ حالم خوبه ولی چرا ب هر کی میگم چمه میگه احمق نشو ولی من هیچ وقت احمق نشدم هیچ وقت خودمو گول نزدم هیچ وقت نذاشتم حالم بد بشه بخاطر عشقت... توی این برزخ و جنگ حسم ب آینده با واقعیت یه حسی میگه بری هم ناراحت نمیشم، ب هر حال ممنون واسه لحظه هایی ک حال دلم بد بود و خوب شد بعد اینکه تو رو دیدم، لحظه هایی ک خودتم متوجه نشدی دوستت دارم اما من خوشحال بودم... هیچ وقت نذاشتم حالم بد شه هیچ وقت و امروزم حالم خوبه بدون وابستگی بهت میدونم آخرش 20 خرداد 1405 روز عروسیمه با تو...راجب تیکر سوال نکنین عشقا  باردار نیستم
نمی‌دونم این تب دوست دارم بچه م چاق باشه از کجا میاد که بعضیا درگیرشن؟  چاقی کجاش خوبه  ؟

والا همینو بگو

اینایی که بیش از حد درشت به دنیا میان هم دیابت دارن هم بعدا توی بزرگسالی ریسک بیماری قلبی زیاد دارن

به بچه هاتون ظلم نکنید

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌دونم این تب دوست دارم بچه م چاق باشه از کجا میاد که بعضیا درگیرشن؟  چاقی کجاش خوبه  ؟

هرکسی یجور عزیزم دوست ندارم کسی نظرشو تحمیل کنه از کسی ام نظرسنجی نکردم راهنمایی خواستم مرسیاز وقتت ک گذاشتی 🙏🏻

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
من دخترم ۳.۸۰۰ بود. دورسرش ۳۳ قدش هم ۵۶ سانت بود. باور کن انقدر تپل بود که نگو. توبارداری هم بجز مرغ ...

ممنون عزیزم 🙏🏻🌹

هرکسی یجور عزیزم دوست ندارم کسی نظرشو تحمیل کنه از کسی ام نظرسنجی نکردم راهنمایی خواستم مرسیاز وقتت ...

عزیزم تحمیل کردن نظر فرق داره تا این موضوع

وزن بچه مستقیما به سلامتیش برمیگرده

سیب زمینی پخته ماه آخر بیشتر وزن گیری ماه آخره ماه آخر و خوب بخور ماه‌های ادل گر خوری نکن دیابت بارد ...

نه دیابت ندارم خداروشکر غذاهم همه چی میخورم 

وزن بچه بین 3200 تا 3500 نرماله. ولی به من ثابت شده وزن هم بیشتر ارثی هست. 

عروس خالم بچه هاش ماشالله همه 4 به بالا 

قد خودش 174 پسر خالم 190 و هر دو هیکلی تازه تو بارداری ورزش هم میکنه . خوب بچشون به خودشون میره دیگه 😂 خاله میگه همین پسرخالم نوزادی هم درشت بوده 

کسی هم دیدم تو کل بارداری فقط خورد، شد 100 کیلو . بخدا بچش 2500 بود ریزه میزه. 

هر چی خورده بود شده بود چربی به تن خودش

یه فامیل هم داریم دیابت داره بچه هاش چاق بدنیا میاد ولی بعد لاغر میشن.

عزیزم تحمیل کردن نظر فرق داره تا این موضوع وزن بچه مستقیما به سلامتیش برمیگرده

عزیزم یه سرچ بکن وزن نرمال جنین دستت میاد دایه مهربانتر از مادر نباشیم مرسی🤗

بیشتر فکر میکنم ژنتیک جنین موثر باشه تو جثه. اطرافم خیلیها رو دیدم استراحت و تعذیه عالی بچه بدنیا اومد ۲۸۰۰ چون مامان باباش جثه شون ریزه

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
عزیزم یه سرچ بکن وزن نرمال جنین دستت میاد دایه مهربانتر از مادر نباشیم مرسی🤗

عزیزم من واحد دارم میگذرونم سرچ چه کشکیه

خیر سرمون درسش رو داریم توی دانشگاه میخونیم

وزن بچه بین 3200 تا 3500 نرماله. ولی به من ثابت شده وزن هم بیشتر ارثی هست.  عروس خالم بچه هاش ...

اره دقیقا قبول دارم ولی شنیدم بعضیا مکمل مصرف کردن خوب بوده واسه شیردهی میخوام اونایی که تجربه دارن بگن 🙏🏻🌹