2777
2789
عنوان

چیکار کنیم جنینمون تپلو بشه👶🏻🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست
عزیزم من واحد دارم میگذرونم سرچ چه کشکیه خیر سرمون درسش رو داریم توی دانشگاه میخونیم

تو نی نی سایت همه ماما هستن و درس خونده موفق باشی من از تجربه میخواستم راهنمایی بگیرم نه درس و واحد ممنون🙏🏻🤗

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا قبول دارم ولی شنیدم بعضیا مکمل مصرف کردن خوب بوده واسه شیردهی میخوام اونایی که تجربه دارن ...

در مورد مکمل خواهر من وزن گیریش نبود یعنی تا ماه 8 فقط 4 کیلواضافه کرد دکتر بهش لیدی میل داد. تا موقع زایمان6 کیلو اضافه کرد و پسرش 3700 بود . حالا نمیدونم بخاطر لیدی میل بود یا نه.  

پسر ابجیم الانم وزنش خوبه ماشالله. و کلا تا قبل اینکه راه بیوفته تپولی بود. 

معضل عدم دانش و تخصص همه جا گریبانگیره

خداروشکر شما دانششو داری من از تجربه مامانای نی نی سایت میخواستم استفاده کنم نه دانش شما منم درس خوندم و میدونم وزن نرمال چیه و دیابت چیه و مهمتر اینکه منم که مادرم و مطمئن باش بسلامتی نوزادم اهمیت میدم یبارم گفتم بازم میگم دایه مهربانتر از مادر نباشیم کسی از علم و دانش نخواست بدونه که اومدی نظر میدی 🙏🏻🤗

خداروشکر شما دانششو داری من از تجربه مامانای نی نی سایت میخواستم استفاده کنم نه دانش شما منم درس خون ...

بله خدا رو شکر که دانشش رو دارم ان شاالله بقیه هم داشته باشن و اگر ندارن از رفرنس های معتبر کمک بگیرن نه سرچ توی نت و نی نی سایت 

در مورد مکمل خواهر من وزن گیریش نبود یعنی تا ماه 8 فقط 4 کیلواضافه کرد دکتر بهش لیدی میل داد. تا موق ...

مرسی عزیزم ،🦋🙏🏻🌹😍🥰❤️

بله خدا رو شکر که دانشش رو دارم ان شاالله بقیه هم داشته باشن و اگر ندارن از رفرنس های معتبر کمک بگیر ...

ممنون استفاده کردیم از کامنتاتون🙏🏻🌹

پسر من ۳۵۰۰ بود نه چاق بود نه لاغر وضعیف 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اسی شما که جنبه نظر مخالف رو نداری تاپیک نزن.اینا هم گفتن خودتو درگیر تپلی نکن چیزی نگفتن!بقیه بی اد ...

عزیزم بحث جنبه نیست من نظر و تجربه خواستم و ی عده میان و تز ناشتا میدن خطرناکه وال و بل خودم میدونم چی خطرناکه چی نیست

ازشونم تشکر کردم اگه بخونی تو کامنتا

اما تاپیک من راجبه نوزادای تپلیه وتجربه مامانا چیز خطرناکیم نخواستم که اومدن دانش و علم و بهم یاداوری میکنن خودم مادرم و سلامتی نوزادم برام مهمه

ممنون از وقتی که گذاشتی 🙏🏻🌹

من سر اولی انقدردوس داشتم باوزن خوب دنیابیاد ولی شد۲۴۰۰ سراینم استرس دارم دوس دارم تپل باشه چون اول ...

همینو بگی یه عده هستن میان میگن وای نرمتل بوده وزن بالا خطرناکه یکی نیست بگه خووووودم میدونم به شما ربطی نداره والا 😅🤭

نه دیابت ندارم خداروشکر غذاهم همه چی میخورم 

حالا دوستانی که دیابت دارن خیلی هاشون نی نی های سالم به دنیا میارن خانمی. یه جوری نگیم دل یه سری ها بشکنه. بنده خدا مادران باردار دیابتی خ رنج میکشن. من باردارم و دیابت ندارم خاستم بگم یه جوری نگیم دل بشکنه