2777
2789
عنوان

چیکار کنیم جنینمون تپلو بشه👶🏻🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست
ای جانم بسلامتی  منکه تازه بنایی دارم یه ماه طول میکشه بنظرم یه ذره ام جابجایی و تمیز کاری این ...

بسلامتی جا ب جا بشی عزیزم.منم یکماه میشه اسباب اوردم خونه خودم خیلی سخت بود کی هم نگفتم بخاطر کرونا بیاد کمک با همسرجان و بچه هام ردیف کردیم 

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
بسلامتی جا ب جا بشی عزیزم.منم یکماه میشه اسباب اوردم خونه خودم خیلی سخت بود کی هم نگفتم بخاطر کرونا ...

بسلامتی عزیزم اره سخته واقعا

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی. نی نیت کی ب دنیا میاد؟ من ۳۶ هفته شدم واس ۲۵ دی نوبت سزارین دارم😍

سلام عزیزم بسلامتی باشه نامدار بشه

واسه منم فک کنم ۱۲ اسفند البته خودم نمیخوام زودتر چون هفته های اخر بچه وزن میگیره ۹۹/۱۲/۱۲ 😅❤️🌹

سلام عزیزم بسلامتی باشه نامدار بشه واسه منم فک کنم ۱۲ اسفند البته خودم نمیخوام زودتر چون هفته های ا ...

انشالله ب سلامتی فارغ بشی نی نی تپلی بغل کنی💕😘

من پسرم 3700 دنیا اومد تغذیه ام هم معمولی بود این یکی امروز که 28 هفته و 1 روز بودم رفتم سونو 1230 گرم بود نمی دونم چند کیلو دنیا میاد 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
من پسرم 3700 دنیا اومد تغذیه ام هم معمولی بود این یکی امروز که 28 هفته و 1 روز بودم رفتم سونو 1230 گ ...

بسلامتی اینم وزنش نرماله عزیزم پسرام حدودا ۲۰۰ گرم بیشتر از دخترا میشن

سلام عزیزم بسلامتی باشه نامدار بشه واسه منم فک کنم ۱۲ اسفند البته خودم نمیخوام زودتر چون هفته های ا ...

سلام خوبی چخبر

من ۲۴ دی زایمان کردم نی نی ۳۳۰۰ بود 

۴ کیلو خطرناکه 

پسر من ۴۱۰۰😁

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

ژنتیکیه ولی کباب گوسفندی بادوم هندی خام عالیهههه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب