2777
2789
عنوان

چیکار کنیم جنینمون تپلو بشه👶🏻🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 104 پست
عزیزم خدا انشاالله یه بچه تپلو سالم بهت بده اگه دوس داری نی نی خوشگلت تپل بشه تو دلت ماه اخر خیلی به ...

من دقیقا عمین کامنتای مثل شما احتیاج دارمولی یسری دیوونم کردن با اون نظراشون بخدا من چیز غیرعادی نخواستم واااای از دست بعضیا 

ممنونم ازت 🙏🏻🌹

💕🧿منم مامان شدم خدا جونم مرسی بیاد همه منتظرا هستم 🧿💕
ممنون عزیزم همچنین نی نی شما رو سایت درست بود عکس نوزادیش رو میذاشتم

عزیزم 💋💓🙏🏻خدا حفظ کنه زیرسایه پدرمادر باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هم زیر نظر دکتر متخصص هستم و هم دختر عمه ام درمانگاه نوزاد داره و پرونده تو بهداشت دارم و ک ...

نمی‌دونم چرا بعضی ها اینقدر دخالت میکنن یکی امروز واسه من کامنت گذاشته بود چرا اینقدر ساز مخالف می‌زنی فازت چیه حالا من فقط نظرم رو میدم و میرم بگو اصلا به تو چه رفته بود تمام تاپیکامو خونده بود که یه چیزی توش پیدا کنه 🤦‍♀️

ماهی زیاد بخور میگن خوش زخمم میکنه من خودم زیاد خوردم لبته نه به خاطر مسئله خاصی کلا دوست داشتم بعد ...

چه پیج خوبی ممنونم ازت

نمی‌دونم چرا بعضی ها اینقدر دخالت میکنن یکی امروز واسه من کامنت گذاشته بود چرا اینقدر ساز مخالف می‌ز ...

😅😅😅بیکاریه دیگه بعضیا بیکارن بخدا الان من یه عالمه نظر مخالف داشتم چون حوابشونو دادم میگن حالا پرخاشکر وعصبی 🤭 خندم میگیره از دست یه عده خیلی راحت و زود قضاوت میکنن تازه من اصلا چیز خطرناکی نخواستم والا بخدا بعدم من زیر نظر دکترم هستم بعضیا دکترم میشن اینجا 😂😅

وا خانوما چتونه دوست داره بچش تپل باشه نگفت ۵کیلو ک گفت ۴کیلو باشه بچه بعد بدنیا اوندن اذیت داره شیرنخوردن داره شاید دچار رفلاکس بشه چرا اینقدر پریدید به بیچاره شما بچه خواستید بیارید دوکیلویی بیرارید به این طفلک چیکار دارید وا.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
وا خانوما چتونه دوست داره بچش تپل باشه نگفت ۵کیلو ک گفت ۴کیلو باشه بچه بعد بدنیا اوندن اذیت داره شیر ...

همینو بگو بخدا ... 🤭😅🙏🏻

سلام خوبی نی نیت خوبه؟پسرمن دنیا اومده بود ۴۹۰۰بود فقط یادمه ماه اخر خیلی لیمو شیرین و اب پرتقال میخوردم.تغذیه ام معمولی بود خداروشکر پسرم ن دیابت داره نه بیماری خاص 

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
سلام خوبی نی نیت خوبه؟پسرمن دنیا اومده بود ۴۹۰۰بود فقط یادمه ماه اخر خیلی لیمو شیرین و اب پرتقال میخ ...

واااای سلام خوبی چه خب اینجا دیدمت الهی عزیزم ماشششاا... اسفند براش بریز منم نوزاد تپلی دوست دارم اتفاقا منم فاز آب پرتقال و لیمو شیرین گرفتم روزی دو لیوان میگیرم میخورم ولی ب قول بچه ها بعضیا ژنتیکی بچه های تپل بدنیا میارن

واااای سلام خوبی چه خب اینجا دیدمت الهی عزیزم ماشششاا... اسفند براش بریز منم نوزاد تپلی دوست دارم ات ...

سلام شب بخیر خوبم شکر خدا .دیگ اخراشه نفسم سنگین شده لحظه شماری میکنم دخملم بیاد😊دختر اولیم ۳۸۰۰ بود ولی پسرم خیلی درشت بود و استراحتم زیاد بود فک کنم درشت شد

زندگی را،زندگی باید کرد،آنطور که دلت میخواهد
سلام شب بخیر خوبم شکر خدا .دیگ اخراشه نفسم سنگین شده لحظه شماری میکنم دخملم بیاد😊دختر اولیم ۳۸۰۰ بو ...

ای جانم بسلامتی 

منکه تازه بنایی دارم یه ماه طول میکشه بنظرم یه ذره ام جابجایی و تمیز کاری این اخرا افتاد خیلی سختم میشه فک کنم 🥺