الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم من هم زیر نظر دکتر متخصص هستم و هم دختر عمه ام درمانگاه نوزاد داره و پرونده تو بهداشت دارم و ک ...
نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر دخالت میکنن یکی امروز واسه من کامنت گذاشته بود چرا اینقدر ساز مخالف میزنی فازت چیه حالا من فقط نظرم رو میدم و میرم بگو اصلا به تو چه رفته بود تمام تاپیکامو خونده بود که یه چیزی توش پیدا کنه 🤦♀️
نمیدونم چرا بعضی ها اینقدر دخالت میکنن یکی امروز واسه من کامنت گذاشته بود چرا اینقدر ساز مخالف میز ...
😅😅😅بیکاریه دیگه بعضیا بیکارن بخدا الان من یه عالمه نظر مخالف داشتم چون حوابشونو دادم میگن حالا پرخاشکر وعصبی 🤭 خندم میگیره از دست یه عده خیلی راحت و زود قضاوت میکنن تازه من اصلا چیز خطرناکی نخواستم والا بخدا بعدم من زیر نظر دکترم هستم بعضیا دکترم میشن اینجا 😂😅
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
سلام خوبی نی نیت خوبه؟پسرمن دنیا اومده بود ۴۹۰۰بود فقط یادمه ماه اخر خیلی لیمو شیرین و اب پرتقال میخوردم.تغذیه ام معمولی بود خداروشکر پسرم ن دیابت داره نه بیماری خاص
سلام شب بخیر خوبم شکر خدا .دیگ اخراشه نفسم سنگین شده لحظه شماری میکنم دخملم بیاد😊دختر اولیم ۳۸۰۰ بود ولی پسرم خیلی درشت بود و استراحتم زیاد بود فک کنم درشت شد