2777
2789
عنوان

خواب ديشبم

71 بازدید | 6 پست

ديشب خواب عجيبي ديدم ٥ ماه سقط كردم ني ني نازمو سعي ميكنم زياد بهش فكر نكنم ولي چون روز ان تي فهميدم قلبش ايستاده وحشت خاصي نسبت به اون روز دارم بارها خواب ديدم تو نوبتم براي غربالگري ديشبم ديدم نشستم تو غربالگري و مانيتورو نيگاه ميكنم يهو بهم ميگه بيا اينم بچت هي ميگن درش نيارين زوده يهو ديدم به دنيا اومد و گذاشتن بقلم منم با گريه ميگفتم زوده تازه فهميدم باردارم ولي گفتن نه بچه ٩ ماهش پر شده😭😭😭😭

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خاب زایمان خیلی خوبه

ايشالا ماه بعد باردار شم و سالم باشه برام دعا كنيد🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
اثرات ناخودآگاهته بهش فک نکن دیگه اتفاقیه که افتاده و خدا خواسته که بیوفته  انشالله یه نی نی ...

ايشالاااا ممنونم🌹

ايشالا ماه بعد باردار شم و سالم باشه برام دعا كنيد🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

منم خواب دیدم زایمان کردم چندماه بد باردارشدم انشاا...داننت سبزشه گلم

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸