2777
2789
عنوان

جاري بي حيا و عوضي

5147 بازدید | 79 پست

سلام بچه ها من خيلي وقت بود فعاليت نداشتم هركاريم ميكردم سايت برام باز نميشد تازه امروز درست شد

قبلنا تاپيك زده بودم كه عقد بودم و اينا

الان تازه يك ماهه عروسي كردم خونه ي خودمم

مشكلم اينه كه يه جاري دارم خيلي عوضيه

يه ماه قبل عقد نشست تو دايركت اينستا من هرچقد بد و بيراه و صفات بد بود پشت كل خاندان شوهرم گفت

اول نذاشتم كسي بفهمه ولي بعدش شوهرم بهش شك كرده بوده و اتفاقي كه افتاد وقتي خونه ي برادر شوهرم بوده گوشي جاريمو از دستش كشيده و ديده بمن پيام داده

خلاصه از من رمز پيجمو گرفت كل حرفاشو خوند و نزديك دوسالي كه نامزد بوديم ديگه محل سگ بهش نداد 

طي اون مدت مادرشوهرم متوجه بي محلي هاي نامزدم شد و كلي حرف پيش اومد و من جريانو گفتم ولي نگفتم چه حرفايي زده و نخواستم ابروشو ببرم 

خب ؟بعدش

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیشو گفت لایکم کنید

یه چیزایی رو نباید فهمید،ندونستن آرامش داره🖤  🍃🍃🍃🍃همه چی به وقتش قشنگه...💕💕                    هار بودن افتخار نداره .. با احترام جواب بدین...خارهاتونو فرو نکنین ما بازم میفهمیم خار دارین خارپشتای آفریقایی(معذرت از دوستای با فهم و شعور....مخصوص یه عده هاره)🙂💫

شمام خوب کاری نکردی رفتی حرفای جاریتو گفتی پیش شوهرت و جریانو گفتی پیش مادر شوهرت 

شوهرت حق نداره گوشی کسیو از دستش بکشه 

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
وای وای میگن به جاری اعتماد نکنید این تویی

وا خب انتظار دارید وقتی کار به جای باریک میکشه 

خودمونو خراب کنیم که جاری خراب نشه ؟؟؟!!

میخوام سر به تنشم نمونه 

والا بخدا

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

اينم ك ميگم من مادرشوهرم گفتم حدود 5 ماه بعد با اصرار فراوون و هر دفعه به يه بهونه اي تيكه مينداخت بمن لو دادم

من اصلا شناختي ازشون نداشتم كه بخوام پشتشون اصلا حرف بزنم دوما اصلا درست نبود به ادم غريبه چيزي بگم 

شوهرمم از چتامون اسكرين داشت

بعد اينكه اين اتفاق افتاد تازه بمن گفتن توي اين ده سالي كه جاريم عروسشون بوده ٦ سال قطع رابطه بودن 

يني قبلا هم اينكارو كرده و تازه خوب شده بودن باهم

خلاصه مادرشوهرمم با اينكه ميدونست جاريم مقصره يكسال تموم ك ميرفتم پيششون هر وقت تنها من بودم بهم تيكه مينداخت مجبورم ميكرد اشتيشون بدم 

اخه من تهران بودم شوهرم قزوين برا همين گاهي ميرفتم اونجا ميموندم 

شوهرم سرباز بود مرخصياش ميومد دنبالم

كم سن و سالم نبوديم شوهرم ٢٦ من ٢٤ سالم

ساده و احمقم نبودم اخه 

بچه ها گوش كنين من وقتي جاريم حرف زد به شوهرم نگفتم 

با توجه به سابقه ي خراب جاريم 

وقتي من قزوين نبودم و شوهرم يه شب خونه ي برادر شوهرم بوده گوشي جاريمو از دستش ميكشه ميبينه بمن حرف زده

منم ناچا شدم رمزمو بدم 

حرفي نزده بودم بترسم

مادرشوهرمم فقط بهش گفتم يه سري حرفايي زده كه شوهرم ناراحته 

اونم گفت ميدونم پشت ما حرف زده توي يكسال اصلا جزيياتو هيچ وقت نگفتم