2777
2789
چه به مارکا هم توجه میکنید من هرچی خوشگل باشه میخرم 🙄🙄🙄

😁😁توجه نمیکنم سوال دارم چون دارم میخوام ببینم کیا دارن واسه رنگش سوال دارم

دوستان واسه شادی روح پدرم که تازه فوت شده لطفا صلوات بفرستید ۱۴۰۲/۵/۱۲🖤🖤🖤😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط جارو برقیشو دارم

اما هنوز استفاده نکردم

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     

میدونید من سرخ کن همزن پلوپز و گوشتکوب برقیشو رنگ سفید دارم میخوام ببینم زرد میشه یا نه استرس گرفتم

لطفا منو تو تاپیکای جهیزیه تگ کنین خواهششششش مرسی عشقا  ❤❤ دارم جهیزیه میگیرم

حتما

میدونید من سرخ کن همزن پلوپز و گوشتکوب برقیشو رنگ سفید دارم میخوام ببینم زرد میشه یا نه استرس گرفتم

سفیدا زرد میشه اوایل نه ها بعد ده سال اینا کل وسایل مامانم الان زرد شدن .واسه اون من سیلور خریدم

سفیدا زرد میشه اوایل نه ها بعد ده سال اینا کل وسایل مامانم الان زرد شدن .واسه اون من سیلور خریدم

نمیدونم الان سفید خریدم استرس گرفتم مامانم میگه فقط فیلیپس من بتونم سرخ کن و مشکی کنم پلوپز و گوشتکوب و نداره که عوض کنم