من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5474 عنوان این خاستگار چطوره 283 بازدید | 21 پست ۲۰۷ داره یه دونه موتور ازین گرونا داره ننیدونم اسمشونو دیپلم غرفه تنقلات داره خانوادش میگن کمکش میکنیم یه طبقه خونمونو میدیم بشینع اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱 دیروز | 22:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکستروز عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 3949 وقتی میپرسین این خواستگار چطوره خب باید شرایط دخترم بگید دیگ هر دختری فرق میکنه واس یکی خیلی اوکیه واس یکی اصلا
حدیثه1ف2م عضویت: 1398/01/29 تعداد پست: 12319 اگ خواستگار خودم بود تحصیلات اولویت داشت واسم دوستان عزیزم بینهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا
آفتاب_یاقوتی_درخشان عضویت: 1402/06/09 تعداد پست: 2329 من برام چهره و ایمان و اخلاق وتحصیلات مهمه باید به خودت نگاه کنی معیارت چیه مثلا من اگه قیافش به دلم نباشه رد میکنم حتی اگه شرایطش بهترین باشه
pasteel_meshkee عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3017 فقط میتونم بهت بگم وعده وعید خواستگار صفر درنظر بگیر و به حس اولیه که از طرفت گرفتی متکی باش
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5474 فقط میتونم بهت بگم وعده وعید خواستگار صفر درنظر بگیر و به حس اولیه که از طرفت گرفتی متکی باش نمیدونم اولم حسم این بود جرا شرکت کار نکرده لابد تنبله اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5474 وقتی میپرسین این خواستگار چطوره خب باید شرایط دخترم بگید دیگ هر دختری فرق میکنه واس یکی خیلی اوکیه و ... از نظر محله و وضع مالی تقریبا یک سطح و زیاد تفاوت نیست ولی دختر معلم رسمی هست اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5474 خب خودتم باید بگی دیگهشاغلی؟دیپلم داری؟تفاوت سنی چقدره؟ ۴سال خودم معلم رسمی هستم اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
من_زنده_هستم مدیر استارتر عضویت: 1402/09/12 تعداد پست: 5474 خودت چه ویژگیایی داری؟ خودم معلم رسمی هستم لیسانسم اون دیپلم اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱
yekta737 عضویت: 1404/07/23 تعداد پست: 521 خودم معلم رسمی هستم لیسانسم اون دیپلم خواستگارای دیگت در چه سطحین؟
023roniya عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 9693 ۴سال خودم معلم رسمی هستم خودت موقعیتت خوبهصبر کن ، پیشنهاد های بهتر میاد