2777
2789

من مادر بزرگم دیروز خاکسپاریش بود نرفتم فقط شوهرم رفت. امروز مامانم زنگ زده میگه نمیای؟ گفتم کجا؟ میگه بیای یه تسلیت بگی بری گفتم ن شرمنده نمیتونم بیام تلفنی زنگ میزنم بهشون .الانم مطمعنم از دستم ناراحتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر کرونایی مرده بود من خودم و کشتم که بابا تروخدا اینو لاقل نرید بخدا چارتا بیشعور مث شما باعث میشن بیماری نره، اصلا شما طرف زنده بود ندیده بودینش الان میرین سرخاکش که چی؟

من که نذاشتم خانوادم برن ولی مامان بزرگ و عمو و زن عمومو و خانواده بیشعورش رفتن ادعا فرهنگ و تحصیلاتم دارن خیر سرشون

خیلی ها میگن دیدید ما رفتیم فلان جا نگرفتیم 

آخه احمق جان قرارنیست تو بگیری که. اینجوری بیماری رو نشر میدید 

خسته شدیم از دست این ملت بی فرهنگ 

اخبار بازار تهران رو نشون میداد. خانم با دو تا بچه کوچیک اومده بود خرید. من فقط میخوام بدونم چه چیز واجبی نیاز داشته که اومده بازار؟ 

خیلی ها میگن دیدید ما رفتیم فلان جا نگرفتیم  آخه احمق جان قرارنیست تو بگیری که. اینجوری بیماری ...

بخدا خسته شدیم. یجایی هم نمیدونم بزنگم آمار بدم بیان جمع کنن.