2777
2789

دوستان بیاید برای هم دعا های خوب کنیم

ان شاالله همگی دلاتون شاد و خوش باشه...تنتون سلامت...اوضاع مالیتون خوب باشه...روابطتون با خانواده خوب باشه...هرکس عاشق کسیه به عشقش برسه...هرکس میخواد ازدواج کنه ازدواج کنه زودی...هرکس منتظر بچست نی نی دار بشه😍...هر کی مستاجره صاحب خونه بشه🏠

خلاصه بیاید برای دل هم دعا کنیم و صلوات بفرستیم 

دوستان برام دعا کنید

برلت فرستادم عزیزم برا امضام دعا کنین

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

برام خیلی دعا کنید دوستان که بهترین بخت نصیبم بشه

لایکم کنید واستون صلوات بفرستم به نیت حاجتتون

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام خیلی دعا کنید دوستان که بهترین بخت نصیبم بشه لایکم کنید واستون صلوات بفرستم به نیت حاجتتون

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم مطمئن باش خدا بهترین هارو بهت میده 

دوستان برام دعا کنید
ان شاالله سلامت باشه نی نی تون😍 قدمش پربرکت 

ممنونم عزیزم انشالله😘😘

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم مطمئن باش خدا بهترین هارو بهت میده 

ممنونم گل من

انشاالله حاجت روایی شما و بقیه دوستان

برات صلوات می فرستم

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الهم صل علی محمد وال محمد ..ظهور امام زمان ..وبراهمگی دعا میکنم خدا حاجت دل همه رو بده ..دعام کنید خدا بهم بچه بده رحمش بیاد بهم منو بی بچه نذارع الهم صل علی محمد وال محمد 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

الهم صل علی محمد وال محمد ..ظهور امام زمان ..وبراهمگی دعا میکنم خدا حاجت دل همه رو بده ..دعام کنید خ ...

ان شاءالله حاجت روا بشید عزیزم...

مطمئن باش تو بهترین زمان ممکن نی نی دار میشی😍😍😍

دوستان برام دعا کنید