الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 عنوان پدی لاکت یا بیبی کر؟ 1181 بازدید | 11 پست بچه من ۳۵ روزشه و کولیک داره!بهم میگن نگران نباش، تا ۳ الی ۴ ماهگی خودش خوب میشه!ولی من میخوام هرچه زودتر خوب بشه، گناه داره طفلی.میخواستم بدونم واسه کولیک، پدی لاکت بهتر و زودتر جواب میده یا بیبی کر؟ 1399/09/17 | 01:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهرزادنفس عضویت: 1397/05/18 تعداد پست: 9113 پدی لاک برا بچه من تاثیر نداشت بی بی کر عالی بود برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم
دامپزشک_دهکده عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 1946 پدی لاکت خارجی عالیه إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
delyaram عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 2074 من جفتشو دادم به علاوه هر چی برا کولیک خوب بود ولی هیچ کدوم برا پسرمن فایده نداشت یک عدد ترکیده. دوست دارم تا ابد😍😍❤️❤️
روژیناروژینا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 5272 پدی لاکت خوبهاگه شیرخودتومیخوره چیزهای سردنخورمخصوصالوبیاسبز ومیوه های مثل پرتقال وخیاربعدغذاچای بانبات بخورساعت مشخص که کولیک داره خودت میتونی ،دانه رازیانه دم بکنی مثل چای وجوشنده رویه لیوان بخوریدخترمنم همینطوری بوداجدادمون جلوچشممون آورد۵ماهگی براش غذاشروع کردم بهترشد
الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 پدی لاک برا بچه من تاثیر نداشت بی بی کر عالی بود پس منم بیبی کر میگیرم. ممنون
الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 پدی لاکت خوبه اگه شیرخودتومیخوره چیزهای سردنخورمخصوصالوبیاسبز ومیوه های مثل پرتقال وخیاربعدغذاچای ب ... من رژیم سختی دارم!شیر، میوه و آب میوه، سبزیجات، تخم مرغ، حبوبات، لوبیا سبز و... نمیخورم! فقط کمپوت، گوشت، سیبزمینی و برنج میخورم!ولی با این حال دخترم کولیک داره، و شبها و حتی گاهی صبحها جیغ میکشه!پدی لاکت حدود دو هفته دارم بهش میدم ولی هنوز خوب نشده
الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 من جفتشو دادم به علاوه هر چی برا کولیک خوب بود ولی هیچ کدوم برا پسرمن فایده نداشت چه بد! آخر کی خوب شد آقا پسر گلتون؟؟
الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 پدی لاکت خوبه اگه شیرخودتومیخوره چیزهای سردنخورمخصوصالوبیاسبز ومیوه های مثل پرتقال وخیاربعدغذاچای ب ... ۵ ماهگی خوب شد؟؟؟ چه دیر! من انقدر تحمل ندارم!!!😭
روژیناروژینا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 5272 ۵ ماهگی خوب شد؟؟؟ چه دیر! من انقدر تحمل ندارم!!!😭 اره متاسفانهمیتونی وقتی کولیک داره سوارمیشن بشیدودوربزنیدتوسطح شهر ،خیلی اروم میشه اون ساعتیاسشوارروشن بکن براش یاجاروبرقی !دیگه انشاالله بچه شمازودترخوب بشه
روژیناروژینا عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 5272 ۵ ماهگی خوب شد؟؟؟ چه دیر! من انقدر تحمل ندارم!!!😭 کولیک ساعت مشخص داره دخترمن ساعت ۶تا۱۰شب جیغ میزدهرروزبقیه جیغهاش ممکنه بخاطررفلاکس معده باشه،زیرسرش بالش ضخیم بزاروسرش بالابشه وآروغ گیری وایناطولانی تربکن
الیزابت۲۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 51 کولیک ساعت مشخص داره دخترمن ساعت ۶تا۱۰شب جیغ میزدهرروز بقیه جیغهاش ممکنه بخاطررفلاکس معده با ... آره عزیزم، دختر منم از بعد از ظهر به بعد گریهها و جیغهاش شروع میشه