2821
2789
عنوان

سونوگراف مرد زیاد دیده عادی شده براش،برای شما چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2303 بازدید | 155 پست
فعلاخوش خیمه

اگه تهرانی برای سونوی سینه برو پیش فخرآور یا صدیقی

اگه اشتباه نکنم فامیلیشون رو

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خدارو شکر چرا میگی فعلا مگه عمل نکردی هنوز

اندازش کوچیکه،نه میشه بیوپسی کردنه جراحی

هرشش ماه بایدچکاب بشم،احتمال داره بیست سال همونجوری بمونه،احتمال داره بدخیم بشه

بحث بدبینی نیست حرف اینه که تا دکتر خانم باشه چرا بریم پیش مرد اصلا با دکتر زن آدم راحتتره

چون زیاد پیش میاد پزشک آقا از نظر تشخیص و درمان خیلی بهتر باشه 

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤

تا جایی که من می دونم سونوگراف مرد ی دستیار خانم داره که از زیر ملحفه، با ی مبدل بدن رو آماده می کنه و بعد آقا بدون نگاه کردن سونو می کنه

من حتی پیش سونولوژیست خانم هم میرفتم، شلوار ازبن کاوریا میداد و بدون نگاه کردن آروم و با سوال از خود نریض وارد بدنش میکرد و سونو میکرد

لطفا درخواست دوستی ندهید، حتی شما دوست عزیز🎈🍒

من فکر میکنم حرف شما خیلی حرف بدیه که میگی بعضیا عمدی میرن

اونایی که میرن یا مجبوری میرن یا از پزشکای خانم ی زخمی خوردن که دیگه دوست ندارن پیششون برن

بعضی از پزشکای زنان آقا خیلی متبحر ترن از خانما تو خیلی از شهرها

🌷
من برای سونوگرافی های شکمی تو بارداری دو سه باری مجبور شدم برم ک اون روز فقط مرد بود البته حس بدی دا ...

بله منم‌همینطور ولی واقعا چون کارشون خوب بود رفتم هیچ عمدیتی هم درکار نبود 

ناراحت شدم از متن استارتر این تاپیک  

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
مگه سونو زن هم داریم؟

ربیس تصویربرداری پژوهشگاه رویان خانومه.دکتر فیروزه احمدی

بهترین سونوگراف های تهران اینا هستن: فیروزه احمدی .طاهره لاریجانی، شهناز آقا فرج اله، واسعی و ..... 

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2
چون زیاد پیش میاد پزشک آقا از نظر تشخیص و درمان خیلی بهتر باشه 

خب اینجا کلا حکمش فرق میکنه که اگر پزشک متبحر زن نبود واجبه رفت پیش مرد اما وقتی پزشک زن هم تشخیصش خوبه واقعا نیازی نیست دکتر مرد باشه

تو سونو واژینال اگه دکتر مرد باشه معمولا یه پرده میکشن و یه زن دستگاه رو داخل میزاره بعد میده دست دک ...

منم اورژانسی رفتم ،سونوگراف مرد بود واژینال هم سونو کرد همینطوری برخورد کردن

تازه دکتر گفت همراه هم بیاد داخل 

برای بارداری هم همه مرد بودن که تو اتاقشون دستیار خانم داشتن 

بسیار هم با حوصله و با شخصیت بودن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘