2789
عنوان

دیابت عشقم

135 بازدید | 28 پست

عزیزِ دلم، دیابت نوع ۲ داره؛ چند وقت پیش آزمایش داده و قند ناشتاش ۳۸۰ بوده...!

برای درمان، دکتر نمیره

پرهیز غذایی نداره

به طرز افتضاحی، شیرینیجات میخوره و میگه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم! و وقتی میگم چرا، با خنده میگه قصد خودکشی دارم!

و هر از چند گاهی، سردردهای وحشتناک میگیره

و وقتی بهش میگم بیا بریم دکتر، بریم بیمارستان، میگه نه بابا چه خبره؟!

اصلا جدی نمیگیره و متوجه نیست که چقدر شرایطش حاد و بحرانیه

ازش دورم و میترسم... میترسم تو تنهایی، یهو سکته کنه و هیچکس نباشه که نجاتش بده😭

ای کاش میشد بدزدمش و ببرمش دکتر و مجبورش کنم درمان کنه😭

چی کار کنمممم؟؟؟😭😭😭😭

مردا همشون بیخیال سلامتیشونن خودت باید مث یه مامان بهش تذکر بدی و مراقبش باشی

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

نگران نباش کسی با دیابت نمیمیره

دوست عزیز من سلام ببین قشنگم تو امپراطور کوزکونیستی که پاشا برای برگردوندن همه چیز به شرایط عادی از جونش مایه بذاره پس خودت پاشو تلاش کن هممون یه مشکلاتی داریم ولی یادت باشه که ماتوی اتاق جنی و دوازده پرنسس زندگی نمیکنیم که قرار باشه کف اتاقت شکاف بخوره یه سرزمین بیرون بیادبرای فرار از مشکلاتت!یا باهاش کنار بیا یا حلش کن اگه انیمیشن روحرو دیدی و فکر میکنی جوگاردنری وجود داره که قشنگی های دنیارو نشونت بده و متقاعدت کنه زندگیت قشنگه سخت در اشتباهی خودت باید اینو کشف کنی، تورایلی توی انیمیشن درون وبیروننیستی پس هیچ کسی برای شاد بودن تومثل بینگ بانگ خودشو به دست فراموشی نمیسپاره کلیشه ای فکرنکن ما توی لایو اکشن دیو و دلبر نیستیم با کسی ازدواج کن که توی اکثر موارد شبیه باشید! قرار نیست غول چراغ جادوی توی لایو اکشن علاءالدینیه روز بیاد و سه تا از آرزوهاتو برآورده کنه و زندگیت بهتر بشه همچنین یادت نره که توسیندرلا نیستی و هیچ پسری برای پیدا کردنت کفشتو پای کل دخترای شهر نمیکنه فقط برای اینکه باهاش ازدواج کنی از بدبختی نجات پیدا کنی همچنین سفید برفیهم نیستی که بعد از گول خوردن با بوس کردنت همه اشتباهاتت جبران بشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قند خیلی خطرناکه دور از جون همه شماهافامیلمون چشمش خون ریزی کرد یکی دیگه انگشت پاشو قطع کردن بهش بگ ...

خودشم داغون داره میشه کم کم😭😭😭😭

وقتایی که قندش میره بالا، چشماش یهکم انحراف پیدا میکنه😭

و حتی نمیتونم بهش بگمممم

همش با خنده و شوخی رد میشه😭

بیاید حتما انسولین استفاده کنه بعد میتونه کنترل کنه قند دریافتیش را الان تمایل به خوردن قند دست خودش نیست به دیابت تا سن سی سالگی نوع یک وابسته به انسولین میگن حتما باید مراجعه کنه به پزشک