2777
2789

سلام خانما 

من ۳ سال و نیم خون دل خوردم 

مشکل  هم از  من و هم از  همسرم بود 

خودم تنبلی تخمدان و پرولاکتین بالا 

همسر اسپرم ضعیف حتی با عمل واریکوسل خوب نشد

۳ سال قرص دوفاستون و متفورمین و فرتیل و اموپول هاچ سی جی  و هاچ ام جی و ....‌ خدا نصیب دشمن نکنه اینایی که من کشیدمو خدا نصیب گرگ بیابون نکنه انتظار و دارو خوردن منو از پا در نیاورده بود تا اینکه جاریم یه ماه نشده بود عروسی کرده بود باردار شد 😊😁 قیافه من 

مشکل منو شوهرمو میدونست خواهر شوهرم مدام بهم میگفت نازی اینقدر دلش پاکه که خدا سریع بهش بچه داده اگه توهم دلت پاک بود حامله میشدی دلم خیلی شکست ولی برا سلامتی نازی و بچش دعا کردم تا اینکه خود نازنین اومد بهم گفت حامله نیستی گفتم نه گفت توهم دیگه بیخیال شو چیزی از خدا زورکی نخواه شاید قسمتت نیست مادر بشی ولی مادر شدن حس خیلی خوبیه 

من به دل نگرفتم تا اینکه هر روز پیامم میداد و از بارداریش میگفت ( دلم آب میشد دست خودم نبود) 

میومد خونمون مدام با شکمش حرف میزد و نازو قربونش میرفت و از من راجب روند درمانم میپرسید شاید منظوری نداشت ولی من افرسرده بودم به خودم میگرفتم وقتی میرفت اینقدر گریه میکردم بالشت میزاشتم رو صورتم و جیغ میزدم که خون ماغ میشدم و حالت خستگی بهم دست میداد و خواب میرفتم 

به شوهرم میگفتم نریم خونشون من اذیت میشم بهم گفت حسود بیچار به خاطر همیناست که حامله نمیشی اگه حسود نبودی اینجور نمیشد حالا بشین حسرت بخور من دلم شکست نفرین شوهرم کردم از خدا خواستم سالم برنگرده خونه و ارزوی مرگ خودمو کردم تا اینکه همون ماه با یه بار اقدام حامله شدم 

معجزه بود اره 

نازنین وقتی فهمید من حاملم اون  ۳ ماهه بود دکتر بهش گفته بود تو سونو ان تی  پسر داره من حالت تهوو شدید داشتم و اون نداشت بهم میگفت تو دختر داری و من پسر هر روز استوری میزاشت پسر غرور مادره خدا به اونایی که لیاقت نداره پسر نمیده 😑 استوری میزاشت خدا خرو میشناسه بهش شاخ نداده 😥  حقیقتش اول به خودم نگرفتم ولی یه بار گوشی شوهرمو دیدم متوجه شدم این استوری های تیکه دار واتساپ فقط برا من میاد برا شوهرم نمیاد . درصورتی استوری های معمولیش برا شوهرم میاد😑

فهمیدم با منه 

کلی گریه کردم واگذارش کردم به خدا 

امروز رفته بوده سونو انومالی گفتن دختر داره😂

خبرا رسیده از گریه دیگه نا حرف زدن نداره با آب قند ارومش کردن

باورش نمیشده جای دیگه رفته سونو بهش گفتن تو سونو ان تی بند ناف مثل اینکه اشتباه گرفته شده با چیز دیگه و دختره😂

مثل اینکه جفتش پائین اومده چون دو هفته پیش پدرش فوت کرد و این حالش خیلی بد شده و لکه بینی داشت 

انشاالله که حالش خوب میشه 

مطمئنم چیزیش نیست ولی خدا جوابشو داد که  شان دختر رو پائین نداره احمق به این فکر نمیکنه خودشم دختره یه مادریه هر چی استوری میزاره به مادرش برمیگرده 

نازنین  متولد ۸۳  یا ۸۲ هست

دقیق نمیدونم 

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

من شرمنده هستم معذرت میخوام که قطره چکونی نگفتم اخه پست اول خار نداشت نداشت همرو گذاشتم اول

نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم  بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس  و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده  فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه  به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی  داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش  ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم  چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥  (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم 

۸۲و اینقد زبون یا خدا 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۸۲ هس حامله شده؟؟؟

سلام😍حدیث هستم🙈🤪 خانوم کوچولوی آقا مسعود🤕🤪 یه دختر شیطون آبان ماهی😬 که از بس حرف میزنه مخ عاقاشو میخوره😅یه دخی درس خون🤓 ولی عاشق آشپزی،کیک پزی و شیرینی پزی😍💪 عاشق خرید کردن و دور زدن توی پاساژ😎✋

عزيزم لطفا با تمام وجود مراقب بچت باش 

چقد ادم حسوديه

كاش شوهرتم متوجه اين پستى ميشد مثلا ى جور با سياست بهش ميگفتى كه حالش ازشون بهم بخوره مثلا استوريارو نشونش ميدادى 

و اينكه اگه ميتونى قطع ارتباط كن حتما ! 

بره به درك واصل شه اگر واقعا اينطور آدميه 

ایشالله صحیح و سالم بدنیا بیاد نینیتون شمام نون قلبتون رو میخورین واگذار کنید هر ناملایمتیو به خدا ایتقدر سطح خودتو بالا بدون که حرفای جاری و فک فامیل اصلا در سطح و حوصله تو نباشه

فکر کردن از روی تعصب ناشی از تربیت ذهنی است که فضایش را به اجاره افکار و باورهای دیگران داده است.

وای عزیزم چه سرگذشتی.چ قد سختی کشیدی و تلاش کردی واس مادرشدن.بهت تبریک میگم و تحسینت میکنم.

نه عزیزم شما اصلا حسود نبودی.واقعا جاریت از هموناولش میخواسته اذیتت کنه اما دمت گرم ک گمان بد نداشتی بهش.

هر چند دخترو پسر به یه اندازه ارزش دارن اما جون اون ارزوی پسردار شدن داره خدا اینجا جوابشو داد.

اصلا اخه سن ایشون سن ازدواج بوده ک بخواد بچه بیاره؟!دختر۱۷ساله

عزيزم لطفا با تمام وجود مراقب بچت باش  چقد ادم حسوديه كاش شوهرتم متوجه اين پستى ميشد مثلا ى ج ...

به شوهرم استوری هاشو نشون دادم 

هیچی نگفت باورش نمیشد 

حالا ک بچتو داری دیگه غم نخور ....بزار بچت اروم باشه و بعد زایمان اذیتت نکنه ...تا میتونی از حواشی و اینترنت دور باش 

اونی که تو دلت ۳سال منتظرش بودی ...۷ماهش مونده ...۷ماهو خودتو خودش باشید ....آرامشتون روز افزون 🌺

سلام عزیزم

تبریک میگم مادرشدنتونو

کارای جاریتون خیلی بد بوده شمام فراموش کنین و اصلا بهش فکر نکنین و به روشم نیارید...اخه سنی هم نداره و باور کنین از روی نادونی اون کارا رو کرده,ادم عاقل دل نمیشکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍سلام بر غریب ترین و تنها ترین دردانه ی عالم✋

دهنت سرویس نازی

حیف اسمت

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
من شرمنده هستم معذرت میخوام که قطره چکونی نگفتم اخه پست اول خار نداشت نداشت همرو گذاشتم اول

چقدر راحت دل میشکننو از خدا نمیترسن

واقعا خدا جواب اونایی که دل میشکنن و دیگرانو منع میکننو زود میده