2777
2789
عنوان

مشکل دوسپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
واقعا چقدر راحت شده میگن دوست پسرم ☹️😐اهای دهه هفتاد کجایی که یادت بخیر وایسا دنیا واقعا میخوام پیا ...

عزیزم منم دهه هفتادم اما مشکلش چیه درکل؟😂

هَرکِه بَرمیگردانَد از ما روی.....ممنونیم ما:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو داشتم دقیقا.. از زانو به پایین همش دوست داشتم یکی ماساژم بده.. بعد از آز مشخص شد کمبو ...

قرص چی مصرف میکنی عشقم؟؟اسم خاصی داره؟؟

قرص چی مصرف میکنی عشقم؟؟اسم خاصی داره؟؟

کلسیم دی خارجی.. آمریکایی و کانادایی خوبه..هر شب بعد از شام یکی. ایرانیا خوب نیست به نظرم.. انگار گچ میخوری.. البته شاید چون من کمبود شدید داشتم برام بی تاثیر بود.. قرص دی 50000 هم هرماه یکی میخورم.. 

عزیزم منم دهه هفتادم اما مشکلش چیه درکل؟😂

بابا من پسرم میبینم اینا چقدر بلا نسبت لا.ش.ی.ن طرف نامزد داره بعد زنگ میزنه به دوست دخترش حرف میزنه و واقعا ناراحت میشم به همین خاطر اسم دوست دختر یا پسر میاد قاطی میکنم فردا یه تایپک میزنم حتما در این رابطه

مردی از جنس جامعه🙂 به امید جهانی بدون خشم علیه بانوان سرزمینم 🌺
عه تاثیر داره ویتامینd؟

خیلی عزیزم حتما ویتامین dکمه من هروقت پادودمیگیرم میخورم انگارمن نبودم بنظرم ماه اول دوهفته یکی بخوره ماهای بعدماهی یکی قبلا کارم توبهداشت بود به همه توصیه میکردم ازاینای ک دوزشون پنجاه هزارهست بگیربراش

بابا من پسرم میبینم اینا چقدر بلا نسبت لا.ش.ی.ن طرف نامزد داره بعد زنگ میزنه به دوست دخترش حرف میزنه ...

خیانت و لاشی بازی که انحرافه اونارو باید تیربارون کرد اما یه آدم مجرد فک نمیکنم مشکلی داشته باشه 

خیلی عزیزم حتما ویتامین dکمه من هروقت پادودمیگیرم میخورم انگارمن نبودم بنظرم ماه اول دوهفته یکی بخور ...

مرسی عشقم واقعا🥰🤩🤩😍حتما میگیرم واسش

گناه داره خیلی مظلومه صبح تا شبم سرکاره☹نمیرسه ک بره

حالا شوهرت بشه میفهمی هیچ هم مظلوم نیست

ده تا دایه پیدا میکنه 

همونایی که الان محلش نمیدن همشون صاحبش میشن 

پس خودتو خیلی اذیت نکن

این پودر سنجد و شیر هم واقعا جواب میده

حالا شوهرت بشه میفهمی هیچ هم مظلوم نیست ده تا دایه پیدا میکنه  همونایی که الان محلش نمیدن همش ...

قانعم کردی ولی واقعا😂😂😂

مرسی عشقم🤩🥰

قانعم کردی ولی واقعا😂😂😂 مرسی عشقم🤩🥰

ببین اینا تجربه اس

خود دوس پسرت هم پس فردا عاشق سینه چاک مادرش میشه.

قبل عروسی با مادر مشکل دارن بعد عروسی مامانشون زندگیشونه

پس اعتدال رو حفظ کن