2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96030 بازدید | 2904 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس میکنم شاید بخاطر خاهرش دست دست میکنه ضمن اینکه واقعا حسابی سرش شلوغه

زیاد ربطی نداره به خواهرش ولی حالا ببین چطور میشه ماجرا به کدوم سمت هدایت میشه 

الان تا  آخر این ماه هست از ماه بعد میره ؟

با اونهمه قد بی بخاره😌😃

ببین تو از همون اول تو دلت دل بهش بسته بودی بطور عامیانه تو کفش بودی حتی قبل اینکه بینتون ارتباط کلامی شکل بگیره ولی اون الان چندماهه پی به وجود ابعاد شخصیتی رفتاریت برده یکم صبر کن 

ببین تو از همون اول تو دلت دل بهش بسته بودی بطور عامیانه تو کفش بودی حتی قبل اینکه بینتون ارتباط کلا ...

من حدود یکسال زودتر بهش علاقمند شدم

جز صبر کاریم بر نمیاد ازمن

من حدود یکسال زودتر بهش علاقمند شدم جز صبر کاریم بر نمیاد ازمن

یکم دیگم صبر کن کم مونده بالاخره تکلیفت معلوم میشه برای خودت تایم مشخص کن که مثلا تا این تایم شد که شد نشد دیگه .......

میدونم مدت زیادی صبر کردی خسته شدی بریدی گاهی وقتهام حس اعتمادبنفست میاد پایین پیش خودت میگی مگه من چی کم دارم از چی من خوشش نمیاد

ولی چاره ای جز صبر نیست یا دل بزنی به دریا بهش بگی بهت علاقه دارم یا صبر 

یکم دیگم صبر کن کم مونده بالاخره تکلیفت معلوم میشه برای خودت تایم مشخص کن که مثلا تا این تایم شد که ...

همون صبر میکنم

چون تقریبا چندبار  غ مستقیم بهش گفتم دوستش دارم

همون صبر میکنم چون تقریبا چندبار  غ مستقیم بهش گفتم دوستش دارم

ببین الان یه سرچی تو همین سایت کنی میبینی یه عالمه تاپیک درباره چگونگی چراغ سبز به پسر مورد علاقه نخ دادن به پسر چه جوریه جذب پسر مورد علاقه چگونه هست چگونه پسری عاشق خود کنیم  وووووو ببین الان تو این دغدغه های ابتدایی رو دیگه نداری این مراحل با موفقیت و خیلی خوب پاس کردی این خیلی خوبه واست جای سرزنش برای خودت نداری که مثلا کم کاری کرده باشی از این به بعدش دیگه دست تو نیست حالا لطف و محبت و توجه همیشگیت رو داری به اون  ولی این که این جاده به کجا ختم میشه رانندش انگار اونه

ببین الان یه سرچی تو همین سایت کنی میبینی یه عالمه تاپیک درباره چگونگی چراغ سبز به پسر مورد علاقه نخ ...

واقعا هم ک فکر میکنم هر کاری تونستم انجام دادم من..‌.

ظاهرا راننده اونه

ولی نهایت دست خداست

شبیه کویر حرف میزنی نکنه خودشی؟! 

نه بابا کویر خیلللی آتیشیه اصلا معلوم نیست الان کجاست چندوقته نیومده سایت اگه بود الان سپیده رو ی چتدتا جیغ و داد میکشید از این فضا بیاد بیرون 

حال وهوای الانش واقعا کویرلازمه😀

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.