2777
2789
عنوان

دارم سعی میکنم به جنگیدن با قسمتم پایان بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 96031 بازدید | 2904 پست
انقدر از دیت قاضیه شکارم ک چشمم نمیخاد اونو ببینه دیگه فعلا کرونا گرفته خونست😂 پریشب ب رسم ادب پی ...

اون کیه.. منظورم از اقای همکار همین قاضیه بود که دلت پیشش گیره.

کی کرونا گرفته؟؟

توصیف هم نکردی😒

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از جریان اقای خواستگار خبر نداشتم🤔

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘
دیشب خواب دیدم چند روز مرخصیم و توی ایام مرخصی رفتم اداره دیدم عروسیشه 😐. اونو دختررو هم دیدم لباس ...

از بس تو فکر اینی ک ی وقت خبرازدواجش بهت بدن خوابهای آشفته میبینی 

بودن تو دلیل نمی‌خواهد؛ تو خودت دلیل بودنیبودن من را دلیل باش.

پسره ی نادون

ساعت ۱۲ شب اینو فرستاده 

اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ 

اسکول کرده منو بخدا

مرتیکه

یعنی من ی جوری بفهمم این ب بقیه هم این پیامارو میده یا نه تکلیفم معلوم میشه

شنبه هم نمیرم سرکار

ی مدت چشمم نمیخاد ببینتش😒

بیشعور

مثلا رییسی

۱۲ شب یادت میاد طلب امرزش کنی واشه مسلمین جهان😭

خدایا کروناتو بنداز ب جونم حداقل از دست این خلاص شم

دقت میکنم میبینم کدونا هم نمیگیرم

والا از فردا دو دفعه بدون ماسک برم بیرون کرونا بگیرم از شر این بشر خلاص شم

پسره ی نادون ساعت ۱۲ شب اینو فرستاده  اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ...

بنظرم به مناسبت سالگرد مادرت اینجوری آیه درباره مغفرت و آمرزش فرستاده اینطور نیست؟

تو چی نوشتی؟

پسره ی نادون ساعت ۱۲ شب اینو فرستاده  اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ ...

اینم حس همدردی و همدلیش اینجوری بروز میده تو قالب آیه و حدیث  

من برداشتم اینه مفهوم پیامش اونطورا بود که خواسته تسلی بده بهت 

بنظرم به مناسبت سالگرد مادرت اینجوری آیه درباره مغفرت و آمرزش فرستاده اینطور نیست؟ تو چی نوشتی؟

منم ی متن از گوگل کپی پیست کردم ک پیامبراکرم (صلوات الله علیه و آله): «مَنْ قَالَ اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِلْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِکُلِّ مُؤْمِنٍ خَلَقَهُ اللَّهُ مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ آدَمَ إِلَى أَنْ تَقُومَ السَّاعَةُ حَسَنَةً وَ مَحَا عَنْهُ سَیِّئَةً وَ رَفَعَ لَهُ دَرَجَةً»؛ اگر کسی برای مؤمنین و مؤمنات طلب مغفرت کند، خداوند به عدد هر مؤمنی که از هنگام خلقت آدم تا قیامت خلق می ‏کند، برای او سه چیز در نظر می ‏گیرد؛ برایش حسنه می ‌نویسد و از گناهانش می ‌کاهد و بر مقامش می ‏افزاید. 

سین کرد هیچی ننوشت دیگه

اینم حس همدردی و همدلیش اینجوری بروز میده تو قالب آیه و حدیث      من برداشتم اینه مف ...

چ میدونم

اینم گیر اورده منو

یعنی اینطور یه کلمه ای پیام میده ببینه من چی میگم اینطوری منو بشناسه؟؟

پیام میده دیگه پی شو نمیگیره😒